Serapsaher aslinda mantikli dedoginiz ve olayi kavramiz cok hozuma gitti insnaalr cok berbat durundaki arabalri sirf bask aarabui tecrube etmedikeoi icin mukkeml sahane diyirlar agzim acik kaliyor valla aunubda diyim burdna bir cok kziyle birebir ilgilendim bilhassa 2. El dej dusunen bir kac ksiyle urunu sverik begedik yazistik. Sarij aldik onalrin evine geldi kurulumlarina yaptilar oraya kadar ilgilendim benim icinde guzel oldu. En yakindan bu sekilde ilgilendim wp uzeirndne konustuk hatta sizinle de burdna konuslaim istersneiz cunku siofr alacaksanizi ve butce belli oldugu icin. Zaten uc bes araba kalıyor aradiginuz sekilde prgo solo ya gelince incelem firsatin oldu guzel.kaliteli bir arba auzun sure kulanirisniz diyeduusnuyorum ama tum kabin boy traveller giib onunda kotu yanlari var meselatek yönlü olmasi, puset üzerindeyken bir yere oturunca bebekle gerken yakinlikta ilgilennemek, pusetle kullanimda eztra agir olmasi, tekerleri kucuk oldugu icin tasli yolllarda cok sarislmasi ve tekerlerin cok daha kolay yipranmasi. Ben kabin boy da normal travel de kullandim ve gercekten surus kpnforu acoisndna traveller bin basar minnak.tekerler ciddne kullanim aicisndna sıkıntı yaratyiir simdi size sunu sorayim kesin kabin boy nu isityrosunuz birde 2. El temiz uurnlerde dusnur musnuz mesela bitceniz 5 kusur muhtmeln cunku solo un fiyatari oyle ve o fiyata. Cdden cok kaliteli sifir gibi urunler bulunabilri dolaptan veya letgoda