Bir_abla Elifatilla joell de baby care baby enzo 4 baby kanz gibi berbat bir marka daha dün kabin boy bakmaya gelen bir müşteirmizn ilk arabası joell markaymış hep tamirdeymiş doğru dürüst kulaknamdık diyordu baby2go bakın derim
stella15 Bir_abla Son olarak Bugaboo camelon plus aldım sizce nasıl acaba 1500 TL ye ikinci el puset dahil
Melisakeskinn Merhaba ben de 2.5-3 arası kabin boy bebek arabası bakıyorum baktıklarım da baby2go fly ve baby2go Pegasus. Hangisi daha iyi önerir misiniz veya bu fiyata daha iyi marka bi kabin boy mu önerirsiniz? Bir de e bebekten baby plus couple ve baby plus street kabin boya bakıyorum bu arabayı biliyor musunuz nasıl?
Bir_abla Melisakeskinn canım 4 maryaa da baktım aman aman kalitleiürünler değiller sana 2 ürün önercem bu kardsn emmnun kalacağına eminim elele plane ve bagi xero ben bagiyi kullandık iç hacmi pratikliğiökalitwis gerçkten güzel bir ğrğn oldukça geniş ve kolay kapanıyor
pamukannesi25 Bir_abla ben size daha öncede yazmıştım ama şu an tekrar ikilemdeyim ve nedense tek size sormak istiyorum😄 peg perego ypsi yi sormuştum size ama new book arabasını gördüm o daha iyi değil mi ? Şuan ikisi arasındayım hangisini almalıyım newbook mu ypsi mi
Melisakeskinn Bir_abla merhaba ben sunny baby viper aldım pusetle beraber kabin boy diye geçiyor sizce nasıl
kbraa123 Merhaba benimde doğuma az kaldı kış bebegi olacak inşallah bebek arabası henüz alamadim yani kafam çok karışık karar veremedim bana tek elle açıp kapatacağım hafif özel aracım yok kisinda çocuğu güzel muhafaza edebileceğim bir araba modeli önerir misiniz Piercardin kabin boylarda ayak koruyucusu var diye birazda istiyordum ama siz onermediniz o modeli farklı güzel uzun süre kullanabileceğim bir bebek arabası önerisinde bulunabilir misiniz??😊
Bir_abla kbraa123 pierrew cardin cidden kötğ canım hatta joho mıdleinde yeni piyasaya sürülenleri toplatıyorlamrış üretim hatasındna dolayı patronum söyledi bugğn ben kraft markasını mamas papas armadillo city 2 modelini ve chicco markasının modelleirni öneririm tam bütçeni söyle ona göre bulabilrim istersen
Jatice kbraa123 Canım, yukarıya çık yazılanları oku istersen , sorunun cevabı yorumlarda mevcut. Aynı özellikleri isteyen bir sürü insan var, illaki sorunun cevabı yukarda bir yerde vardır.
Bir_abla pamukannesi25 ikiside kaliteli markanın güzel modlleri çok bi farklılıkarı yok açıkcası ama new bookun ayak kısmında engel olmadığı için kullanımı daha güzel
kbraa123 Bir_abla yine 6 bine kadar zorlayabilirim çünkü özel aracım yok tek başima rahat kullanabileceğim çocuğu yaz kış güzel muhafaza edebileceğim bir araç istiyorum
kbraa123 Bir_abla birde mesela kabin boylarin bazısı tam yatıp tam kalkmiyormus ona göre rahat bir model tavsiye edersenizxx çookk mutlu olurum❤️
Bir_abla kbraa123 o zöan bagi xero pusetli alabilirisn veya prego solo da bütçene uygun ama ben yerinde plsam madem kış bebeği greentom classic alırdım birde idare edebilecek bir puset alırdım 4 ay idare etse puset yeter sonra da greentomu kullandım çok iyi bir araba
Bir_abla brcstc iki türlüde satılıyor en yiisi sen en uygun siyeye tıkla açıkmasında pıset dahil mi diye bak değilse bi yüksek fiyatlı siteye bak böyle böyle bulurusn en uygun pusetlsiini