Deletedmom_7 Bir_abla hafif, kullanımı kolay, sağlam bir bebek arabası istiyorum da hangi marka önerirsin? Var mı buna uygun beğendiğin? Henüz almadım bebek arabasını
Symkrks89 Bir_abla anladım o halde hiç bakmayayim bi yere :) sağ ol canım tüm yardımların için. Biraz daha zamanımız var diye bekleyeceğiz sanirim belki başka satmak isteyenler de olur. Hem cinsiyet kız olursa pembesini de düşünebilirim iki haftaya öğreneceğim:) bu arada sürekli kontrol ederim çok teşekkür ederim.
Bir_abla Symkrks89 rica edeirm ne dmek bu arada eğr ksz olursa ve pembesini düşünürseniz size daha satılığıa koymadığım bizim arabamızı da gösterebilrim tabi istersneiz fiyatı çok uygun tutacağım bırdakiler 3400 den başlıyor ben 3 den koyavağım üniye gidicem bu yıl ona yarıdmcı olacak inşallah ama tabiki siz de istersniz atarım görselleri ☺️
betul12f Bir_abla Bana da öneride bulunabilir misiniz :) ben normalde Pierre cardinin legend modelini çok istiyordum ama yazdıklarınızdan o markayı pek beğenmiyorsunuz çok kararsız kaldım.Travel model fiyat olarak 8 9 bin en fazla istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Bir_abla betul12f ben markayı sevşyorum yani çok bayılmıyorum ama kalitesi orta bir marka çok kötü değil sadece o tip portbebye dönüşen arabalrı sevmiyorum çünlü kullanım ömrü kısa ve taşıması zor oluyor size o zman şu markaları önereyim greentom classic( tek yönlü bir araba ilk 9 ay puset ile kullanırısnız sonra kabin boy şeklinde kullanırısnız çok mantıklı bir araba) Bagi easyfold 2 çok geniş iç hacmi kaliteli bir marka Joie versatraj (joieyi pek sevmem ama modeli güzel Kraft extreme Bu markalara bir bak derim
Bir_abla Deletedmom_7 marka olarka önereyim baby2go ve sunnybaby markalarına bakabilrisniz eğer pusetsiz istiyorsnaı elele plane bakabilrinsşx
Bir_abla g_491 bagi markaısnı seviyorum mamas papasın aynı mağazasındna çıkışlı benziyorlar yani o bebek arabasına da maxi cosi, besafe, cybex, nuna, avionaut kite gibi puaet markaları uyumludur herhangi birisi olur yani ☺️
g_491 Bir_abla Merhaba ben de bagi nanofold 2 bebek arabasını almayı düşünüyorum. Satıcı kendi puseti dışında mamas papas’ın pusetiyle uyumlu olduğu için onun pusetini de alabilirsiniz dedi. Katlanınca yer kaplamaması ve kolay katlanır oluşu hoşumuza gitti önerir misin ? 😊
Senle1 Bir_abla oto koltuğu almayi düşünüyorum fiyatlar nekadardan baslio bide 5 li hastane çıkışları nekadardan baslio acaba
Bir_abla Senle1 hastane çıkışları bebek bölümünde ben araç gerçeteyim o yüzdne bil iyorum oto koltukalrı da 2 bin küsürdden başlıyor artık eğer yenidoğandan itibaren kullancaksanız 0 36 ay 360 derece dönenelerdne alın deirm
Bir_abla Sare19 ben 2. Elden bakarkenen en çok beğendiğim peg prego book for two classicoyu çok beğenmiştim her özlleiği ikiz arabalrında en çok aranna özllekler 6 tekerdense 4 teker daha rahat oluyor yanyana olamsı benim arşatımalarıma göre en manrıklısı sepet ksımı çok gemiş baya yük taşıyabiliyor puset takılabiliyor aşırı kaliteli dah ane olsun sıfır bakacaksanız da buna benzer bakın derim sıfırlarını tam bilmiyorum açıkcası
Bir_abla aliss gayet güzel prego nun kalitesi kraft ile aynı ben seviyorum yani arabada güzel portbebe olmayanlardan daha iyi yani sepeti de aşırı geniş iş güle güle kullanın ☺️
Sare19 Bir_abla arkalı önlü olması bana daha iyi geldi asansöre sığması bakımından o model bildiğiniz var mı
Gnlsn Merhaba, baby2go 2244 su galiba. Travel sistem ama portbebe kısmı ortadan katlanabiliyor. Bu arabayı biliyor musunuz bilmiyorum ama sanki çok cazip geldi bana. Ortadan katlanıyor olması çıkarmadan uğraşıyorsun kabin boylar gibi oluyor. Normalde kabin boy almak istiyordum ama çok fazla yorumlar hafifliklerinden dolayı mı neyse artık çabuk yipranip iskelet kısımlarında kırıklık oluştuklarıni yazmışlar alanlar ondan dolayı travel sistemin iskelet kısmı sanki daha dayanıklı gibi gözüküyor ama yinede bilemiyorum? Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok iyi olur 🌸
Bir_abla Gnlsn ortadan nasıl katanıyor anlamadım canım ama eğer ayak kısımndaki demrş çıkıyorsa baya iyi bir özlelklmil hafif bir arab abu arada markasıda güzel tavşsye edeirm
ikinciannelik NilAda16 Ben yoyko deluxe kullandım. Araba çok hantal kapatmak için puseti vs çıkarmak çok zor heleki içinde çocuk uyuyorsa , kapanınca çok ağır oluyor (5.katta oturuyorum kendim çıkaramıyordum) tekerlek sıkıntımız oldu bizim tekerlekler aynı anda aynı yöne dönmüyor ve tekerin biri kırılmak üzere gittiği yere kadar kullanacağım ama tek araba alıp 2. Çocukta da kullanmak isterdim.