betul12f Bir_abla Ay bende sormak istiyorum:) Kıraft lima Kanz x go Pierre cardin legend( ben daha çok bunu beğeniyorum) Bunları yalnızca internet üzerinden inceleyebildim.Yaşadığım şehirde maalesef yoklar sizce hangisi kalite veya işlev rahatlığı olarak daha iyidir.
Bir_abla betul12f şöye diyim pieer cardin bu ikisnden model olarak daha farklı bunkara göre 3 dezavantajı var 1, tek parça kapanmıyor ve bagajda fazla yer kaplıyor 2 diğerleindne daha ağır 3 portbebeye dönüştüğü için diğerleirni 3•5 yaşa kadar kullanırısn belki ama bunu max 2 yaş çünkü aykalrı sışmaz bebeğin. Yani bu üçlüden bunu eleylim ilk bence diğer ikisi arasında ise eğer kanz x go plus alabilrisen onu al arasındaki fark bu tek parça kapanmaz ama o kapanıyor ama eğer kanz x go alacaksan onun yerine kraft lima al derim ikisi çok benzer özellikte
Senazeynep34 Bir_abla benim aradığım özellik tek başıma çocuk kucağımda ve araba elimde, çanta sırtımda dışarı çıkabilmek 😃 Yani hafif olması birde. Çünkü ben 5 kilo olan kedimi bile zor taşıyorum, taşıma cantasinda olunca daha zor taşıyorum. Kaslarım çok güçsüz çünkü ama bakalım.
Bir_abla betul12f googlede arat istersen daha şyi analrsın bebekler ilk 6 ay onda yatabiliyor ama zaten puset olduğu için gerekli hir şey değil portbebeye dönüşen arabalrda da ayak ksımı kapalı olduğu için bebeklerin ayakları büyüskçe sıkışıyor
_Yeni_anne_ 6Aylik olana kadar araba almayi dusunmuyoruz. Ortalama 1,2 bine araba var mi acaba,hepsi cok pahalanmis. Bir de 2bine kadar da park yatak onerisinde bulunabilir misiniz
Bir_abla _Yeni_anne_ 200 bine kadar park yatkalrda çok seçnek var genel olarak birblerine benzerler o yüzden içinize sineni alın drirm araba olarkat akbin boy öneriirm 4 baby drone, tommy baby golf, baby2go pegasus bu kardsn en çok baby2go yu öneirirm
Symkrks89 Bir_abla öncelikle çok incesiniz. Teşekkür ederiz. Ben hafif bir araba istiyorum bebeğim şubatta doğacak zaten ilk zamanlar Sling ile taşırım muhtemelen. Sonrasında lazım olacak. Hafif ve kullanısli istiyorum kabin boy olması gerekiyor galiba :) kaliteli ve orta kaliteli markalardan modelle birlikte önerebilir misiniz?
Bir_abla Symkrks89 evet kabin boy pusetisiz siizn işinizi görür diye düşünğyoru max bütçenzii söyleyin ona göre önereyim hemen
Symkrks89 Bir_abla açıkçası ikinci ellere de bakacağım için mamas palastan da olabilir . Baby2go önermişsiniz ona da bakabilirim. Bir de araştırmama göre bugaboo be brezy sun’u beğenmiştim ben. Ikinci elde 2.5 3 bin civarı bakıyorum genellikle sıfırları 6-8 bin arası oluyor. Bu aralık olabilir sağ olun hızlı cevabiniz için ☺
nilsmomy Bir_abla Baby2Go 2040 prestige modeli nasıl sizce? Dün mağazada denedim diğer arabalara göre çok çok hafifti ayrıca daha minimal görünüyor çok kaba da değil aklıma yattı biraz
Bir_abla nilsmomy ah o arabaya bayılıyorumbbu aralar favoirm o heem travel sistem. Oluyor hem kabin boylar gibi oturma ünitesi sabit değil ve çift yönlü lullanılabiliyor tekelrk boyutu ne çok büyük ne çok küçğk koltuk 360 derece dönebilşyır yerindne çıkarmaya gerke yok yani ve ağrılığı bormal travellerden çok daha hafif yani tam ha tal travel sistenler ve kabin boylar arasındkai bşr ürün her arabaya göre çok fazla özlelik barındıyor ve bütün bunların yanında diyatı bedava bence bizim civilde 4 bin lira fiyatı 🥳 kalitesinin de iyi oldupunu düşüniyorum sağlam bir araç olmalı
nilsmomy Bir_abla haha yok ben erkek bir personelden yardım aldım 😅 ama sizinde beğenmenize çok sevindim gerçekten orada başka arabalar denedim ama hepsi çon hantal ve ağır bu baya hafifti, hemde daha minik diğerlerine göre tekerleri de yağ gibi akıyordu. Dediğiniz gibi fiyatı da çok makul galiba bunu tercih edeceğim teşekkür ederim 🥰
delininbiri İyi akşamlar. Ben de baby2go ultima’yı soracağım. Yaşadığım şehirde 2700 TL’ye satılıyor. Nasıl sizce? Kaç yaşına kadar kullanabilirim? Cevaplarsanız müteşekkir olurum.
Bir_abla delininbiri o fiyata olabilecek en iyi araba ☺️ Kaç yaşa kadar kullanımına gelirsek buda portbebeye dönüşen arabalrdna olduğu için max 2•5 yaş