anie Kızlar 13 haftalık olduk bugün ve ömrümde ilk defa burun kanaması yaşadım aranızda başına gelen var mı telaş yaptım bi anda
La_le anie normal canım gebelikte kan akışı 2 kat daha fazla oluyor bide burundaki kılcal damarlar inceliyor oyuzden kanaması normal ben kusarken hep kanıyordu doğum yapana kadar hem kustum hem burun kanaması boğazdan kan gelmesi yaşadım normal yani bunlar
merve-a anie benim direkt kanamadi hic ama burun kurulugu yasiyorum ve peceteyle Silince kan gelebiliyor bazen gebelikte normalmis
1Kelebek anie Normal canm korkma ben ilk gebeligimdede yasadim bu gebeligimdede yasadim hormonların aniden yükselmesiyle kılcal damarlara ani kan basıncı oluyormus bu sebeple kaniyormuş
Gzeemmm @"anie been bu zamana kadar burun kanaması ne bilmezdim gebeliğin 2,3 aylarında karşılaştığım durum sonra olmadı 20. Haftaya kadar 20.haftamda da bir kere oldu .
anie 10ar dk atalıklı tampon yaptım şimdilik durdu 28 yaşındayım ilk defa başıma gelince korktum ama normal olduğunu ve yalnız olmadığımı bilmek de rahatlattı bi nevi çok sağolun güzel anneler
Aydnkynk İlk kanamaya başladığında aklım çıkmıştı bardak dolduracak kadar kanıyordu ama gayet normalmiş geçici bi dönem
Nurtenahmet anie 30 haftalık hamileyim ve hala burnum kanıyor doktorum normal olduğunu söyledi içini ferah tut 😊