melikessuuu Benim 7 buçuk aylık bebeğim var ve 6 haftalık hamileyim kabullendim artık.☺️ Sizin hamilelikler nasıl gidiyor bulantı başladı mı veya başka belirtiniz var mı? Kalp atışını duydunuz mu
Ozgex melikessuuu 21 aylık oğlum var 7 haftalık hamileyim pazartesi günü kalp atışını duyduk senin baya pes peşe olmuş
Ayytacc melikessuuu benimde 4 ve 3yasinda ogullarim var 5haftalik hamileyim gogusum sisiyor agriyor mide bulanti bazen oluyor kasik agrisi cok cekiyorum
PrensesAnnesiiiiiiiii melikessuuu 6+3gnlk olduk elhamdülillah cuma günü inşeAllah ilk muayenemize gideceğiz iki haftadır randevu almışım çok heyecanlıyım hayırla sağlıkla kalp atışını duymak nasip olsun Allahummaamin
melikessuuu Ozgex evet çok yakın oldu.. nasip böyleymiş beklemiyorduk hayırlısıyla gelsin bebişler ☺️
melikessuuu Ayytacc benim hiç kasık ayrım yok ara ara belime vuruyor ve hafif bulantım var göğsümde şişiyor dediğiniz gibi 😬
Ayytacc melikessuuu balon gibi hiss ediyorum kendimi diger cocuklarimda bu yoktu her gebelik bir olmuyormus bunu ogrendim
melikessuuu PrensesAnnesiiiiiiiii inşallah hayırlıyla duyun bizde önümüzdeki hafta kalp atışı için gideceğiz inşallah ❣️
Asiyetogac2 16 aylık bir oğlum var ve şuan 11 haftalık gebeyim biraz konu dışı ama yazmak istedim sağlıkla gelsin bebislerimiz❤️
melikessuuu Asiyetogac2 yoo konu dışı değil benim de bebeğim 7 buçuk aylık 6 haftalık hamileyim.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
snow_angel 6+2 hamileyim. 5+4’te keseyi gördük. Cumartesi günü bebeği görmek için gideceğiz. Benim aşırı uyku isteği,sol kasık ağrım ve bel ağrım dışında birşeyim yok şimdilik. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🙏
Sun10 melikessuuu 5+2 benim de dün keseyi gördük 😊 bulantım yok ama iştahım azaldı çikolata canavarı ben görünce bile hoşlanmıyorum. Ekşi tuzlu istiyor hep canım. Aşırı kasık ağrısı ve gaz/şişkinlik sorunum var. Göğüslerim ilk haftadan beri çok şiş ve cok acıyorlar
melikessuuu Sun10 benimde ilk gebeliğimde öyleydi tatlıdan çay kahveden soğumuştum. Şuan öyle bi durumum yok hafif bulantılarım var benimde