Öncelikle Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bende salı günü oldum sezaryen ve maalesef genel anesteziye çevirdiler. Ben spinal istiyordum bacaklarım uyuştu ama göbek tarafım uyuşmadı bekledik olmadı kalp atışım ve tansiyonum çok yükseldiği için genele çevirdiler. Uyandığımda sezaryen bitmişti bende plasenta previa ve akreata vardı. Bebek doğduktan sonra 1 saat daha kalmışım ben ameliyathanede. Doktorum perinatolog üniversitede hoca, konyada yaşıyorum, bu konuda çok iyi diğer şehirlerden gelen hastaları var hatta İzmir’den geleni bile gördüm sezaryene o gün hastanede. Ameliyatım iyi geçmiş şu an enfeksiyonum yüksek seyrediyor ama ona göre ikili antibiyotik verdiler atlattım Allah’a şükürler olsun. Bir önceki sezaryenimde hem anestezi uzmanı hem kadın doğum uzmanı beni öldürüyordu onun beceriksizliği yüzünden endometrit oldum plasenta parçaları kaldı ve sonrasında şimdiki geldiğim hocaya gittim 1 ay üniversite hastanesinde kaldım, kürtaj yaptı parçaları toplamak için o günler travmaydı onun üstüne bu gebeliğimde yine dolaylı yoldan beceriksiz kadın dpgum uzmanı yüzünden riskli gebelik geçirdim ameliyatta sonu ölümlere varabilen bir sezaryendi bu ama çok şükür önce Allah’a sonra hocama güvendim. Bunları neden anlattım korkma benim ilkinde ölümlerden dönüp ikincisinde de mecburi sezaryen olunca çok stresli bir gebelik yaşadım ama kurtuldum bak. İnşallah seninde doktorun iyidir, önce Allah’a sonra ona güven. Bol bol sure oku. Ben atlattıysam sende atlatacaksın. Senin için dua edeceğim. 🙏🏻