baby3_ Ogretmen_Anne_ Seda altının çatlak kremini sipariş ettim yorumlara fotolara bakın baya cazip geldi bilemiyorum bende
Esra33-34 Ogretmen_Anne_ bio oil çatlak yağı kullanıyorum 34+2 hala çatlamadım. İlk gebeliğimde ise aynı sefa balsamı kullanmıştım dr tuna nın. Ondada çatlak olmamıstı. Ikı üründen memnunum. Birazda genetik faktörler var tabiki biz önlemini alalımda
Erva94 baby3_ o yorumlara fotolara inanıyor musunuz gerçekten? Hepsi yalan bildiğiniz nemlendirici bi krem gelecek
Senazeynep34 Halimeeee fito krem antibiyotik içeriğe sahip ama bilemedim. Oluşan kırmızı çatlaklar için iyi olabilir ama hiç aklıma gelmemisti.
Aysegloztrk Hamileliğimi öğrendiğimden beri bebek yağı sürüyorum 4.aydan sonrada Biol çatlak yağını kullanıyorum gün içinde bebek yağı ile nemlendiriyorum mutlaka 27.haftadayım bir sıkıntı yok şimdilik
gorky Kantaron yağı kullanın herşeye iyi geliyor birde çatlaklar için badem yağı olabilir anneme sormuştum hiç çatlağın yok diye oda öyle söylemişti ☺️
Minigim38 Normal arko nem kullanıyorum catlagım olmadı simdilik. Doktorum sadece nemli tut yeter dedi