Birsenvergili Hamilelikte asla bırakmam bırakamam dediğiniz ne oldu ben cipsi çikolata vazgeçilmezlerim 😬😬
Mervenurerva Ben daha çok yeniyim güzeller fakat aşırı derecede çikolata yeme isteğim var içiniz bulanmasın ama gece turşu yemeden yatınca kötü oluyorm tekrar kalkıyorm yiyorum ve rahatlıyorum değişik ama güzel ikisi vazgeçilmezim 🤭🤗
Birsenvergili Mervenurerva benim de ilk zamanlar bi tatlı bir ekşiydi kızım olcak dedim oğlum oldu 😂😂
Mervenurerva İçim bulanıcak dereceye geliyorum yinede vazgeçemiyorum turşu öncesi tatlı çikolata ne alaka ama ölüyorum 😂 neyseki şimdi rahatsındır Allah sana hayırlı evlat kılsın inşAllah ♥️🙏🏻
denizefe hıcbıse 😂 ay oglmda ne bulsam yerdım bnda ıse ıstemuyo cnm dun en son tansıyonum 8e dustu yemek yedım o drece 😔 16haftadayız aska bıse ıstemıo cnm
Prenseskuzum Maviii hamile olmadan once ck tuketiodum alışkanlık olmuştu 🙂valla dayanamayip icicem artk son noktayim kuzum 😄
Maviii Prenseskuzum iç iç seninde nefsin var canım, bir şey olmaz bir kereden o seni bayağı götürür 😊
Ecrinimleyla Birsenvergili Abur cubur hiç yemedim desem yeridir hiç canım çekmedi normal şeyler yiyorum meyve falan
ftmaozdmr Birsenvergili sigara bırakamam içerim diyordum ama asla azıma sürmedim şimdi abur cubur eşimin çok sevmesine yanımda yemesine rağmen yemiyorum zararlı diye👍😊
Minikpanda Ecrinimleyla aaa midye sakın yeme sakatat midye tonbaliginin bebeege zarari var allah korusun dusuge kadar gider