Eyll06 Nihal_35 ben hepsını ara renk aldım kuzum 0-3 / 3-6 ların hepsı ara renk oyle net pembe net mavi yok bunları zaten az gıydırcem sonrakılerı cınsıyetıne gore alırım yenıdoğanlarıda yıkayıp kaldırcam kardesı olursa ona gıydırırım 😀
Nihal_35 Eyll06 kız sen bebek arabası baby pulus canyon almıştın demi hangi rengini aldın eşim komple siyahı alalım diyo güzel duruyo diyo bende renk solması yaparmı emin olamıyorum hemde kahve diye geçiyo sanırm güneşliği koyu krem gibi 2 si arasında kaldım
Nihal_35 Eyll06 aldım dedimya geçenlerde siyah aldım ben kapalıyım şimdi renkli şal falan takarım herşeyle uysun diye ben hastaneye giderken fazlamı olur diye yazdım canım
Nihal_35 Eyll06 kaç beden aldınki bez almasaydın çok ben bi paket 168 li alcam trendyoldan sonra duruma göre bakıcam pişik falan yaparsa diye
Eyll06 Nihal_35 kuzum valla sıyaha hiç girmeyin siyah hem gunesı cok çekıyor hem solduruyor kumaşını falan bız kahverengı aldık ben yandaki demırlerıde kahve ya daha şık durdugunu düşünüyorum
Eyll06 Nihal_35 satıcı adam bıle dedı ılk eşimde dedıki sıyah alalım mı satıcı adam da abı siyaha cok gırmıyolar dedı gunes tum uzerınde oluyo renk atması oluyo dedı
Nihal_35 Eyll06 1 numara çok almışsın herkes 1 paket anca kullandık diyorlar keşke 2 no alsaydın bari 88 olanı
Nihal_35 Eyll06 demirler hep aynı renk te ne biliyim ya emin olamadım aslında bende direk kahve dedim benim koca aklımı karıştırıyo😂
Nazendehanim Merveebuluttt ben de almadım sayılır 0-3 için 2 zıbın aldım uzun kol ,diğerleri 6-9 ay 🤣
Morkelebek26 Merveebuluttt korkma korkma bende sadce elbiseleri tamamladım bidaha nevresmleri daha çok alıncağı var ohoooo 😁😁
Nihal_35 Eyll06 maşallah canım sağlıkla gelsin illa çıkıcak bende bian önce zaman geçsin de doğurayım istiyorum 😃😃
Morkelebek26 Eyll06 ahhaha kalsın ama mümkünü yok 😄 amann benmkii kalmasın mümkünse hamileliğim o derece iyi geçmedi geçmiyor 😄😄😁😁😁
Eyll06 Nihal_35 bende sadece karnıma kilo aldım platese yazıldım kızlar suanlık haftada 2 gün gıdıyorum ama son 2 ay haftada 4 gün gitcem normal doğum yapbılmek ıcın
Eyll06 Nihal_35 ben siyahı cok sevmıyorum güneşte pişirir yazın bebemi araba çeker gunesı gerek yok kahve bence cok guzel duruyor