Nihal_35 Morkelebek26 ooo sen baya almışsın ben okadar almıycam işte iri olursa mevsimler uymaz diye 2 yaş çok kız 😊
Nihal_35 Eyll06 ben bezide ıslak mendilide slepy alcam sonra bimin bezine ıslak mendiline geçicem biraz büyünce arkadaşım onu alcam diyo direk ilkinde kullanmış
Morkelebek26 Eyll06 valla balım bende daha almadım açıkcası ama şu standart olan varya arkasını sıkıp çekiyorsun ondan kullanıyor çoğu kişi sanırım ondan alıcam bende 🤷
Morkelebek26 Nihal_35 😄 ay napem kız ablamda bende tutamıyoruz kendimizi zaten iri bebek olur gibisinden aldık hem kışın hem sonbaharda giyebilir yani öyle ayarladk hep 🙈
Eyll06 HurremSultan nasıl memnunlar mı ben molfixin 24 lü ıslak mendılını aldım molfıxın 1 numara bezındende 2 paket aldım
HurremSultan Eyll06 bende yeni aldım ben ilk baştan beri bim ıslak mendili kullanıyorum. Arada indirim gördükçe gratiste migrosta falan başka markalar alıyorum. Birde zaten bebek 3 aylık olana kadar ıslak mendili direk cildine temas ettirmedim. Hep ılık su ile yıkayıp kullandım. Aksi halde bence hangi ıslak mendil olursa olsun bebekte pişik yapar diye düşünüyorum.
cansualisa HurremSultan 2. Doğum yspcammm ilkinde manuelll almıştım sımdı elektrikli alcammm yazınızı gördükten snra kararsız kaldım ne yapsam
Nazendehanim cansualisa 2. Doğuma binaen soruyorum 3 aylık kıyafetlerde 62 cm yazıyor ,bebek 3 ay bitince mi giyiyor ortalama bunu yoksa 0-3 TE mi liste yapıyorum da kafalar karışık 😅
HurremSultan cansualisa bana elektrikli olanların çekim gücünün arasıra değiştiği için memedeki sütü zamanla azalttığını bu yüzden ya hastane tipi kiralamam gerektiğini yada Manuel kullanmam gerektiğini anlattı. Tabi siz yinede araştırıp farklı kişilere de danisabilirsiniz🌸
Nihal_35 Morkelebek26 bende merak ediyorum 475 gr 28 cm olmuşuz 🤰😍 bian önce geçse zaman 🤲 doktor herşeyi normal dedi şükürler olsun 9 yılımızız mükafatı🙏
N1-2 Nihal_35 merhaba gardrops : burjuvashopping hesabında kış bebeklerine uygun uzun kollu, polar tulumlar mevcut. İhracat fazlası mağaza ürünleri, sıfır kullanılmamış bebek giyimi uygun fiyatlarla satılıyor. İhtiyacınız varsa bakabilirsiniz. 🌸
cansualisa Nazendehanim kuzum kızım 53 cm 3780 olarak doğdu ben 0-3 te giydirdim 0-1 de 0-3 biraz büyük oluyor eğer sorun etmezsen giydir kıs bebeği evde sonuçta çabuk serpiliyorlar❤️ 4 aya kadar giydik biz
N1-2 Nihal_35 merhaba gardrops: @burjuvashopping hesabında kış bebekleri için ihracat fazlası marka uzun kollu tulumlar, takımlar. Anne bebek çantası satılıyor. Piyasanın çok altında uygun fiyatlı. İhtiyacınız varsa bakabilirsiniz 🌸
Morkelebek26 Nihal_35 ayy maşAllah 9 yıl dilekolay değil inşAllahhh sağlıcakla alırız 😍 ya ben kilosunu boyunu bilmiyorum sadce doktorlar bakıp gayet sağlıklı diyorlar 🤷 benmde o anki heyecandan aklıma sormak gelmiyor. Genel ultrasona giricez 2sinde ogün söylerler heralde sen girdin mi?