Hepimize sağlıklı dogurmak nasip olsun inşallah kizlar, benim de doğumun Aralıkta nasip olursa. Ben yenidogan, 0-3 tulum, alt ust sapkali eldivenli takımlar aldim. Bir kalin battaniye 1 nohut battaniye aldim. Zibin atlet 12 tane olması lazım. Pelus bir tulum almıştım hamileligi ilk öğrendiğim zaman :) arkadaşımın annesi sagolsun yelek örmüş bizim için 2 tane. Kışın soğuk olacaktır diye, kendim de bir kac tane yelek hırka satın alırım diye düşünüyorum. Ev tipi ana kucağı aldim. Ben otomatik ve pilli almadım acikcasi maksimum 6 ay kullanabilecegimiz için yüksek paralar ödemek istemedim, zaten hersey masraf. Bunlar dışında kanguru, emzirme yastigi, gözüme çarpan begendigim kıyafetler, ağız mendilleri, deterjan yumuşatıcı sampuan, yürüyüş öncesi bir adet ayakkabi aldim cok beğendiğim için, bolca çorap, Müslin örtü, anne bebek çantası, anne yani beşiği. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hastane cikisi bebek odasi ve arabasini daha almadık. Insallah onumuzdeki aya kalan eksiklere bakacağız:) aklima gelenleri güncellerim :)