Esrauysal Dedim bi çorumlunun neyi eksik belki bir hemşerim burda vardır 😅💁♀️ 11+6 yiz teyzoş’lar siz ne kadarlık oldunuz 🥰
poyrazvearya Esrauysal postunuzu yeni görüyorum bende Çorum’dayım hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Gunes1919 Bugün 8.haftaya girdim.Doktor kontrolünde riskli gebelik grubundayim raporluyum evde yatışdayim
Esrauysal poyrazvearya özele gidiyordum bi zamladilar bıraktım kuzum bi çok doktora gittim mal gibiler ultrason fotoğrafı falan vermiyor bazıları, bitane de kadına gittim çok ilgisizdi onuda bıraktım, özgür koçağa gittim onu beğendim ona gidiyorum artık
poyrazvearya Esrauysal bende devletde Ümit görkeme gidiyorum gittiniz mi kendisine evet usg fotoğrafı asla vermiyorlar ve bebeği de göstermiyorlar 🥺
Esrauysal poyrazvearya evet ya gittim eşimide almadı ağzımla istedim fotoğrafida bizim makinalar vermiyor dedi eşimde çok sinirlendi hayatımızda ilk defa anne baba oluyoruz yalan söylüyor ondan sonra özgüre gittim ondan istedim verdi tavsiye ederim ya
Esrauysal Bebisinizz Amin inşallah kuzum valla bi tahminde bulundu ama bilmiyorum değişir mi kesin değil dedi bidahaki gitmeme kesin söyler ya 🤭
poyrazvearya Esrauysal evet canım cinsiyeti öğrendiniz mi ben daha öğrenemedim 13 haftalıkken bizim makineler bu haftada göstermez demişti bende özele gideceğim yine 🤷🏻♀️ Ama devlet takipliyim sırf görmek için ayda 1 kez gideceğim Özgür bey iyi vermiş fotoğrafı yok fala demedi mi