Deryanur Kizimi dogdum kizlar gecen pazartesi sabah 7 de annem kardesim esim babaannem dedem kaynanam hastaneye giris yaptik hazirlanip odada doktoru beklemeye basladik sondam takildi kendi istegimle sezeryan oldu saat 8 olmadan hemsire geldi ve tekerlekli sandaliye ile ameliyayhaneye cikardi herkes kapinin onunde bekliyo bende bi heycan bi korku bi cesaret hepsi birbirine karisik ameliyati degil ama uyaninca olacak olan dikis acisini dusunuyordum neyse ameliyathanede hic beklmeden doktor sedyeye aldi damar yolu falan derken doktorum belden uyusturalim bayilip bosuna narkoz alip bu kez narkozdan uyanmayi bekleme dedi bende bi anda o an cabucak gecsin diye kac dakika suruyo diye sordum en fazla yarim saat 45 dk falan dedi sonradan bel agrim olmicakmi dedim basta biraz olur sonradan olmaz diyince tamam dedim belimin ortasindan igne yapildi bacagimda hafif elektrik carpmasi hissettim ve bi anda cok surmeden bacaklarimin uyustugunu fark ettim basimda hemsire bana devamli bilgi veriyordu kestiklerini hissediyorum biliyorum ama aci yok hic bi aci hissetmiyorum sadece dokunduklarini biliyorum tansiyonum dusunce midem bulanmaya terlemeye basladim bebegimin sesini duydugum an kendimi ruyada sandim benmi dogdum annemiyim artik dedim kendi kendime bebegimin yanagi sicacikti hemen asiya goturduler tabi bu kez dikisi yapiyorlar dikis bitti ve beni cikardilar sedye ile uyaniktim ama o anki stresle kendimi sersem hissediyordum ailem kapida bekliyordu odama gecirdiler bebegim gelmedi 😑🙄 bekliyorum gelir diye ama kuveze almislar kimse bisey belli etmemeye calisiyor bana ama ben anladim ve sonunda soylediler solunumu duzene girsin diye almislardi kizimi dedem geldi basima ben agladigini fark ettim hemen cikti odadan bana hic dayanmaz dedemle aramdaki baglilik cok fazla cok sukur bebegimi yarin eve ge tiriyoruz kizimin besigi bos kalmayacak artik insallah 😘😘😘
Deryanur Gulsunoyku Dabaz doktum cnm vucut kasinti ve kabartilarima dayanamadim artik bebeginde suyu fazlaydi