Justmom Kızlar 39+5 oldum hala sancıya dair tık yok sıfır belirti herşeyi deniyorum ama fayda yok kızım gelmek bilmiyor hamama gitsem bi sıcak suda otursam biraz kaslarım gevşer de doğumun başlamasına yardım edermi hiç çevrenizde duydunuzmu
baby3_ Justmom bebeği strese de sokabilir , kanama da olabilir vb şeyler … sakıncalı şeyleri yapmayın bence.
aleynakpnrr Justmom rahim ağzı açık olduğu için hamamda enfeksiyon kapma olasılığı çok yüksek bende çok düşündüm gitsemmi diye 39+3 üm şuan ama gitmedim her gün duş alıyorum squat yapıyorum sende evde al bence gitme sonra daha kötü olur belki 🥹
Justmom aslansmommm erken haftalarda riskli diye biliyorum denize de girebilirsiniz deniyor öneriliyor aslında
aslansmommm Justmom deniz sakıncalı değil zaten bende girdim ama hamam sıcakta tansiyon düşüklüğü yapabilir mikrop da kapabilirsiniz
ipekveatlas Justmom 39+6 da yaptım ondan öncesinde korunmasız ilişki olmuştu. kanama olmus cünkü kesem yırtılmış suyum sızmaya başlamış hiç anlamadım. sulu bi kandı böyle pembemsi 40+2 de doğurdum
ipekveatlas Justmom hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️ sadece yaptıktan sonra doğumum başladı onu belirtmek istedim