bayanelaa Ozcnozge 2 gündür bi kaburgalarıma batma sızlama oluyor neden acaba ya 🤷♀️ Doktorum döndükten sonra geçer demişti benim bebe döndüğü halde acıyor 😐
Ozcnozge bayanelaa benimde belimde çok ağrı oluyor uyuyamıyorum geceleri inanırmısınız bebeğimde hareketli Allah yardımcımız olsun vallahi
bayanelaa Ozcnozge Rabbim yardımcımız olsun valla zor ama cok şükür yine bu kadarına 😇 sag salim atlatırız inşallah 🤲
Esra3177 bayanelaa Doktorumda dedi gebelik süresince 4 kilo alsan yeterli son aylarda alırsın zaten dedi İnsallah ben almayımda bebişim tosuncuk olsun insallah 😉
bayanelaa Esra3177 bende cok istiyorum bebeğimin kilosunun iyi olmasını 🤲 tabi sağlıklı olsunda onceligim o 😇 ilk gebeliğimde ikizdi zayıfcık oldular 32 haftalikken yapmıştım, simdide dua ediyorum vakti vaktinde ağrısız sızısız kolayca oluversin diye 😌
Esra3177 bayanelaa insallah ta dediğin gibi zamanda ve sağlıklar doğar . Yemene içmene bak düşünme olur rabbime dua edelim zamanında doğsunlar insallah
Merve201119 bayanelaa şuan 25.ci haftamdayim ben 3.5 kilo almışım bebeğim kac gram bilmiyorum 54 ile hamile kalmıştım üçüncü gebeligim🥰
bayanelaa Merve201119 masallah 🤗 son zamanlarda daha cok alınıyor ama bünyeden bunyeyede değişebilir tabi
bayanelaa Melisa035 gaviskon şurup hemen hemen çoğu hamileler kullanıyor 🤗 naneli bi tadı var ilk başta içince daha cok yakacak hissi veriyor ama 15dk sonra bi rahatlama geliyor zaten insana ☺️ Ama içtikten sonra su içmeyin. Ve günde 4-5 icilebiliyor
bayanelaa Aysnrfth masallah 🤗 yorumlara bakıyorum da sanki bizimki biraz dusuk gibi kilosu yaa takıldım 🫤
Aysnrfth bayanelaa hayır öyle düşünme sakın , son haftalarda kilo alan bebekler var yavaş yavaş olur annesi önemli olan sağlıklı olması
bayanelaa Aysnrfth şimdiye kadar 1 hafta önde gidiyorduk zaten. Haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz ama iste kafama takılmadı degil 🤷♀️🫤