Merve240317 Kızlar sancılarım 10 dk da bir olmaya başladı doktora gittim 1 cm açılma var eve gönderdi 5 dk da bire düşünce gel diye sabaha doğurur muyum sizce 😊🙏
Selinsevener Merve240317 bende bişey sorucam sürekli o kontrolü doktor mu yapıyor hastanedeki ebemi,yani mesela benim doktorum özel ama tam acılmam olana kadar hastaneye geleceğini düşünmüyorum 🤔
Merve240317 [bilinmeyen] Evet canım ama korkulacak birşey yok sancıdan onu hissetmedim bile çok az acıyor korkma hiç normal doğum istiyorsan buna alış derim 😊
Merve240317 Selinsevener Normalde doktorum yapıyordu ama acil gittiğim için ebe baktı canım doktor doğum başlayınca geliyor açılma durumuna göre
Merve240317 Selinsevener Benimde özel canım gitmeden aradım ebeler baksın ben gelirim hemen dedi açılma 1 cm olunca gelmedi
Selinsevener Merve240317 tmm anladım ☺Nasıl gidiyor sancılar iyimisiniz tamamen doğal doğum mu düşünüyorsunuz
Merve240317 Selinsevener Valla hala 10 dk da bir geliyor ama şiddetini artırmaya başladı canım. Hayır epidural normal doğum düşünüyorum çünkü sancım şiddetli dayanamam fazlasına 😔
srp123 Merve240317 canım ilk nasıl başladı sancı benim şuan belim kasığım ve afedersiniz aşağıma ağrı vuruyor şiddetli şuan 39 haftadayım sizce Doğum mu 😔
Merve240317 srp123 Canım dün gece 1 saatte gelen adet sancısı gibiydi bugün 4 ten beri 10 dk bir belden bir giriyor kasıklara yayılıyor anlamaman mümkün değil çok farklı bir ağrı