Annesininportakali53 Sedabariskarisan 24+4 ten kızımla 💜 Yarın görüş günümüz bakalım ne kadar büyümüş 🤩 Aslında 40 kiloyla hamile kaldım 48 kiloyum ama bakınca oyle durmuyor gibi🤣
Rukiye24 Annesininportakali53 ay bende 40 kilo ile hamile kaldım 16 haftalık yeni fotoğraf siz nasıldınız 16 haftalıkken benimde kız 🥰🌸
Sanal_koala00 Seyma0323 ben 12 hafta 3 günlüğüm 8. Haftamdam beri çekiyorum 😌 şöyle yani 8. Haftada başladım çektim şimdi bi de 12. Haftada çektim yine aylık olarak yani 😌
cahillesohbetikestim Semaemre28 bende oğlu 6 aylıkken gebe kaldım bakalım bizi neler bekliyor sağlıklıca büyütüyorsunuz inşallah annesi 🥰 Allahım inşallah kızım olur Amin 😁❤
Sedabariskarisan Sehrbnon122 Eşimin adı diye mutlu oldum çok güzel isim inan erkek olsa bende koyacaktım 😂
Sedabariskarisan 112268 burda ki herkes birbirinden güzel olmuş herkese annelik çok yakışmış maşallah nazar değmesin hiçbirimize 🙏🏻❤️😘
Morkelebek26 Sedabariskarisan unutuyorum yaa inanki bide ayva göbeği ya ondan hamile gibide değilim 🙈🙈🤭
Semaemre28 Sedabariskarisan hahahaha 😂 tabi ki yiyebilirsin buyur teyzesi 😂 Allah gönlünüze göre versin inşallah
Morkelebek26 Sedabariskarisan ne bilim herkes iç karnın büyük diyor 😁😁 herlde öyle dedim bende 5 aylık tık yok minik bir göbek sadce 🙈