Alyafen dün acile gittim kadın doğuma aşırı bel kasık agrım vardı doktor beta hcg baktı 0.1 di sonra alltan muayene etti hiçbirseyin yok dedi rahim kalınlaşmaya başlamış gebelik başlangıcı olabilir dedi adetimede 10 gün var yükselir mi
ebrue Alyafen bana da ilk başta öyle söylenmişti reglm gecikmişti benim 5 gün kan vermiştim 864 le öğrenmiştim dikkat et canım nolur nolmaz
Alyafen ebrue peki adetten kaç gün önce rahim kalınlığı başlamış denmişti size birde o zaman kan verdiniz mi. Ya bilmiyorum doktor gebelik başlangıcı olabilir dedi ama değerim aşırı düşük inş yükselir
ebrue Alyafen adetim 5 gün gecikmişti öyle vermiştim ama genelde rahim kalınlasmasını gebeliğe yoruyorlar hayırlısı olsun belki değerlerin sonra yükselecek
Alyafen ebrue ya ne blm doktorda öyle söyledi korunmuyoruz istiyoruz bebek rahim kalınlaşmaya başlams dedi adetimede 10 gün var inş yükselir
Alyafen ebrue vallahi askm aşırı derece de akıntım var böyle bembeyaz uzuyan tarza süt gibi beyaz ara ara kasıklarıma iğne saplar gibi agrı giriyor son üç gün kaldı adetime akalım
Yarenylmz @Alyafen adet yaklaştıkça da rahiç kalınlaşır. Adete 10 gün kala bir döllenme olsa beta hcg de biraz da olsa yükselirdi diye düşünüyorum 🧡
1ciftyesilgoz Canım rahim kalınlaşmışsa ya reglim yakındır ya da gebelik vardır. Beta 0 olduğuna göre şuan böyle bir durum söz konusu değil💕
Alyafen 1ciftyesilgoz beta adete 10 gün kala 0 dı. Suan adetim üç gün geçti dün iki üç damla kahverengi leke geldi bakalım hala test yapmadım kan vermedim. İlk gebeliğimde de adetten 15 gün sonra kanda çıkmıştı bilmiyorum