Aslanbuse23 Vera09 32 haftayla uyumlu boyu bizim babamız uzun da evet doktor da yediklerin boyuna gidiyor herhalde diyor 🙈😂 ben kilo alsın istiyorum ama boyuna gidiyor tosba kızım
Vera09 Aslanbuse23 ama 32de de 49 olmazki 42-43 olur benim bildiğim oyüzden yanliş bi hesaplama varmış gibi geldi fl değeri kaç yazıyor
meri01 Aslanbuse23 maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 29. Haftada gittiğimde 1500 gr kilosu ve 39 cm boyu çıkmıştı. Şuan 31 deyim haftaya kontrole gidince öğreneceğim.
horozseker Aslanbuse23 32 de 44 cm di benimki ve ufak bi bebek de değil, seninkinin maşallahı var sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Aslanbuse23 Tospikannesiiiii hımmm doktor doğana kadar 3,5 kg olur diye düşünüyorum dedi inşallah dedim 🙏🏻😍
Aslanbuse23 _ozlmm öyle deme ya bende tombik olsun istiyordum 😂 inanılmaz ceviz yiyorum ve babamız uzun bizim kız da olunca kız genleri babadan alıyormuş sanırım dogru
Aslanbuse23 Vera09 valla az önce geldim ben doktordan 28 de gittimde 42 cm di zaten 😂 ultrason Kagıdı arabada ama sana mutlaka yazıcam 😂 bu sefer farklı bir doktora gittim belki cihazdan farklılık göstermiştir ama normal olarak başından beri hep uzun diyordu doktor
Aslanbuse23 meri01 bende doktor değişikliği yaptım da 31 de gidicektim 30+4 üz gittik bu gün böyle çıktı doktor doğana kadar 3,5 kg olur sıkma canını boyu çok güzel dedi bilmiyorum insan takıyor ya 🤦🏻♀️
Vera09 Aslanbuse23 maşallah ona canım ben hiç duymadım o yüzden dedim🙈 demekki olabiliyormuş. Benmki 29+6da 1500gr 41 cmdi, 30+6da 1840gr 42 cm Ama32yle uyumlu gidiyor
meri01 Aslanbuse23 boyu kilosu arttıkça büyüyor diye seviniyorum ben hep. siz de hiç takılmayın çünkü çocuğunuzun boy uzunluğu güzel iyi tarafından düşünün zayıfta değildir bence bol bol ceviz çiğ badem tüketin. 3.200-3.500 arası doğsa yeterli bence ☺️
_ozlmm Aslanbuse23 Olabilir bizim ki erkek bakalım geni kimden gelecek babası ile biz çok uzun değiliz bende hep dua ediyorum dedelerine çeksin diye dedeleri maşallah uzunlar hep 😂
Aslanbuse23 Vera09 işte boy iyi maşallah ama kilosu biraz az bende üzülüyorum kilo alsın diye cılız olmasın diye 🤦🏻♀️ İlk olunca birde korkuyorum ne biliyim