Ark Kızlar 2 gündür karın sertlesmem olmadığı gibi bebeğine hareketleri durdu biran panikle gittim doktora şükür iyiydi sizin bebek hareketleriniz ne durumda
Kb_plt Ark 41+2 yim dün 1 saatten fazla hareket etmedi korktum kola ve çikolata tükettim kendine geldi
Minnacksevdack Ark bizde 38+5 teyiz. Hareketli ama ne zaman hastaneye gitsem , nst ye girsem uyuyor 🙊
Ark Kb_plt ya sizin doğum belli mi doktor sürekli 1.5 saatte 1 hareket etmezse dürt diyor eğer etmezse gel diyor benim kız miskin doktoru dinlesem hastaneden cikamicam
Ark Minnacksevdack bizimde tam tersi hareket yok gidiyorum nst taklalar atıyor tekmeliyor bisey oluyor orada 10 dk öncesinden vişne suyu iç canim
1babymom Kb_plt mrb benimde doktorum salı gününe kadar gelmezse salı yatış yapalım dedi suni ile. 2 cm açıklık var. Bebeğimin kilo gelişimi zayıfladı diye . Siz neden suni alacaksınız açılma var mı acaba
1babymom Bende 38+3 hareketler su an normal ama . Sancı vs. Yok. 2 cm açıklığım var sizde var mı açıklık
Ark Kb_plt yaa kacinci haftada sizin bende salı çağırdı çatı kontrol edecek ona göre suni istersem sezeryanla doğuma alacak