Deletedmom_11 mucizem24-05- sonunda annecim ben nazlı bir kızım demiş ha 😂ay sağlıkla gelsin minik kuzu 😍
mucizem24-05- Deletedmom_11 ahh sorma bacım 18+2 de sırf cinsiyet için özele gttm kendi doktor randevum 26 Eylül o kadar bekleyemem 😂😂
Eyll06 mucizem24-05- o sorun bendede var canım 21 haftalık olduk ama hıc bi sekılde gostermıyor kendını yemedıgım tatlı kalmadı ama baktıkları zaman ya sırtını donuyo ya bacaklarını acmıyo galıba ben bu gıdısle dogurunca görcem
Deletedmom_11 mucizem24-05- ya ben kaçtır gidiyorum yok anacım açmıyor bacaklarını mıhh gibi birleştirmiş doktor göremiyorum diyor nazlı davranıyor kız gibi hissettim diyor hepsi bu 😅
Eyll06 mucizem24-05- detaylıya da gırdım ordada acmadı bacaklarını 40 dakıka uğrasıldı yok bence kız ki bu kadar nazlı
Eyll06 Deletedmom_11 açmayanlara heralde hepsi kıza benzetıyo benımkide oyle dedı acmıyor falan ga kız gbı dıyor 😀😀 ama karnımıda bi gör sip sivri erkek gibi hıc kız karnı degıl
mucizem24-05- Eyll06 hahaha bizede sürekli kıza benziyor dediler bugün kesin kız dedi özeldeki doktor
Deletedmom_11 Eyll06 evet öyle diyorlar galiba kız olsun erkek olsun fark etmiyorda görmeyince hemen bir kız 😂belki erkekler de naz yapıyor hemen bir cinsiyetçilik 😂😂😂
Yldgldb 3 farklı doktora gittim 22 haftalığım ilk ikisinde sırtı dönüktü sonuncuda da kordon vardı kimse net bir şey diyemedi. Hepsi de kız gibi diyor. Çatlıcam artık net olmayınca insan neye hevesleneceğini şaşırıyor hazırlıklar başlayamıyor 😂
Eyll06 Deletedmom_11 benımde ılk bebem farketmezde hani eğer gercekten kızsa pembeli morlu ciciler almak ıstıyorum ortak renk almaktan sıkıldım😀