Mihrimahvuslat Kuruma çizgisi mi oluyor böyle yani 1 saat geçtikten sonra böyle net çizgiyi gördüm ilk resim de ama yıkandıktan sonra git gide 2.resimdeki gibi oldu ama onda da aşırı silik birşey çıkıyor başka test yaptım bu sefer de çıkmadı 🙄
Zuzununannesi01 Mihrimahvuslat böyle kuruma olmaz ya 100 lerce test yaptım kuruma çizgisi hiç çıkmadı saatlarce beklettim hatta baya belli ilk fotoda hatta ikincide hala görünüyor çizgi canım bebek çok Küçük olunca sonradan da çıkıyor benimde başıma geldi çünkü çizgi zaman geçtikçe belli oldu sonra kandada çıktı inşallah bebiş vardır canım elinde test varsa tekrar yap yada kan ver
Mihrimahvuslat Anneadayi89 biliyorum canım ama ilk kez böyle birşey başıma geliyor baya da belirgin o yüzden kafama takıldı
Sevval4 Benimde aynı 2 saat sonra böyle netti ikinci çizgi doktora falan gittim hatta kan verdim negatifti sonra su döktüm idrar yerine komple gitti belli zaman sonra hayalet çizgi oluştu su dökünce yine gitti falan gebelik yoktu
Mihrimahvuslat Celiktss yok merak ettiğim için soruyorum psikolojimi niye bozayım ilk kez böyle birşey başıma geliyor çünkü olursa olur olmazsa da nasip ☺️
Mihrimahvuslat Yagmurrr98 yumurtlamamın üzerinden 2 hafta geçti biraz daha bekleyip öyle yapacam inşallah
Celiktss Mihrimahvuslat 4 saattir benzer post açmışsın da stres olursan kötü etkilenirsin diye söylüyorum.
Mihrimahvuslat iki_tospik_annesii 2 hafta geçti yumurtlamamın üzerinden askere gidecek eşim kaynanam da durcam alayım dedim dayanamadım yaptım birden böyle görünce şaşırdım kaç defa test yapmışımdır ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum
iki_tospik_annesii Mihrimahvuslat O yüzden kesin sonuç olması için kan vermen daha garanti olur senin için ☺️ Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir 🌸