PrensesFiona iremuziii ben de kız olmasını çok istiyordum çok şükir kızım oldu tabi öncelikle sağlıklı olsun her ikisine de aynı sevinecektik ama bir tarafım hep kız istiyordu kızçem oldu şükürler olsun. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️
NilAda16 iremuziii bende sizin gibiydim hep hayalim bir kız annesi olmaktı. Ama rabbim erkek nasip etti😁😁 ben bir şeyi çok isteyince olmuyor zaten:))) tabi sağlıklı olması en büyük dileğim🥰
NilAda16 iremuziii henüz 17+4 üz bizde. Sağlıkla kucağımıza alalım kızı erkeği hiç farketmez. Dediğiniz gibi onuda yeriz😁😁
Rukiyeoz iremuziii ben oncelıkle saglıklı olsun dedım ama ıcımde hep erkek ıstegı vardı ılkımde erkek ıkıncıyıde erkek ıstedım ıcten ıce buda erkek Allah nıyetın kotu olmadığı sürece kalbine gore verıyo bence kız olsa da ısterım ama erkek cocuklarının yeri baska bende
Aminenin_annesi iremuziii ben hep kiz istiyordum ama kiz olmayacak diye düşündüğüm icin kesin erkek olucak diyordum derken doktor kız dedi şok oldum oğlum olacağına hazirlamistim kendimi😃
Merhaba3895 iremuziii bende rüyamda heep kızım oldugunu gördüm nasıl sevindim ilk çocugum kız olmasını isterdim megerse rüyalar bazen tersine çıkıyormuş oglum geliyor :) saglıklı olsunlar da ikisine de razıyız 🙏
Oelrlrkmemdmd iremuziii bende senin gibi kız olacak dedim kızzz hissediyorum dedim 11 haftalıkta kızzz dediler sonra 16 haftalıkta erkek pipiyiii gördük
ebrugrslszr Bende cok kızım olsun istiyorum çünkü ikiz erkek cocuklarım var kız annesi olmanında tadına bakmak istiyorum yarın 12 haftalık olucak haftaya çarşamba randevumuz var o kadar heycanlıyım ki 😍