Peri-algan 2pati1baby benim 2 düşüğüm var bu 3. Gebelik öyle korkulu öyle zor günler geçirdim ki Dinçer hocanın sakinliği sayesinde onu sectim devam da ediyorum hasTane fiyatları uçmus
2pati1baby Peri-algan yani işte benimde kayıplarım var ondan dolayı endişeliyim kendisi aynen çok sakin çok iyi birisi ama acil bir şey olduğunda ulaşamıyorum 🤷♀️ Doğuma ws girerkende kendisi olmazsa ne anladım o zaman diyorum kafam çok karıştı
Zeliha38 Benim kardeşim 10 yıl hastane hastane gezdi hümaya felan çok para döktü sonra acıbadem de Mustafa taş buldular ilk denemede ikiz gebelik verdi valla şuan ikiz yiğenlerim var 9 aylık rabbim sanada nasip etsin inşallah
Peri-algan Zeliha38 acibadem tam bir para tuzagı benim açık olan tüplerime tüplerin kapalı asla çocuğun olmaz tüp bebek yapmak zorundasın dedi
Zeliha38 Peri-algan Hay Allah nie öyle yaptılar ki :( üzüldüm cnm bilmem bacım o doktor sayesinde bebek oldu çok para döktü ama ilaçlar hastaneye doktor ayrı bir para rabbim onlara düşürmeden versin inşallah isteyen herkese
Peri-algan Zeliha38 rabbim herkesin gönül muradını versin kimsenin evladında kimsenın gözünü koymasın
Mucizeuzra S_65 merhaba erkilet cocuk ve kadın doğum hastanesinde çiğdem dikmen var mutlaka gidin sayesinde ikizlere 3 aylik hamileyim darisi size