Nujinkanat Bir veya 2 hafta bekle tam olsun 😂😂 benimki ilk olduğu için aylar geçmişti 😂😂 yeni fark ettim daha doktor kaç haftalık olduğu söylemedi ama ben biliyorum en az bir ay 🥰🥰
Gmzgmz91 Erken gebelik testi de yapabilirsin ama 2-3 gün bile gecikince çıkıyor aslında doktora da 5 gün gecikmeyle gidebilirsin.
Aysssssssssss Çok nadir de olsa 1 veya 2 gün gecikme oluyordu bu ay 3 gün oldu hafif kasık ağrım var bazen oldum heralde diyorum ama olmadım çok şükür inşallah bi hafta beklesem diyorum 🙈cok heyecanlıyım bi kıpır kıpır oldum düşünmemeye çalişiyorum şimdilik 🥰
Gmzgmz91 Aysssssssssss Eger çıkar mı testte diyorsan çıkar 3 gün gecikmeyle.Ama beklemek istiyorsa o ayrı . Ben ilk kimyasal gebelik geçirdim. Acaba buda kimyasal mi dinya erken testlerle başlayıp doktorda kesinleşene kadar günde iki test yaptığımı bilirim acaba düşecek mi değer diye 😂
Aysssssssssss Gmzgmz91 bugün 4. Gün geçikmem de evde yapıcam 🙏güzel sonuçlar almak umuduyla eğer varsa hemen kan testine giderim eşimin haberi yok hala ona süpriz yapmak nasip olur umarım🥰
Gmzgmz91 Aysssssssssss 4 gün gecikmede varsa çıkar ama sen yine de sabah ilk idrarinla mi yapsaydın. Eğer bu saate kadar beklediysen bence öyle yap ilk idrarda hormon daha yoğun olur derler. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız dua edicem🙏
Aysssssssssss Gmzgmz91 çook şükürrr test yaptirdim yarın kan tahliline gidiyorum test pozitiff iki çizgi aşırı belirgindi evet günün ilerleyen saatlerinde yaptim ama yarın daha net görücez umarım 🙏
Zln2152 Zehross03 benimde adetim 5 gün gecikti test yaptım negatif ve halende adet görmedim anlamadım bu işten bir şey yA of 😣
Aysssssssssss Zln2152 Zln2152 benim bi ara geçikmem 20 gün sürdü Askm 6 aylık evliydim hormonel olabilir gerçekten kendinizi sitresten uzak tutun kızlar 🤍
Gmzgmz91 Aysssssssssss Ay çok şükür çok sevindim. Bundan sonrası Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık canım
annesininkelegi Aysssssssssss hayırlı olsun🌸😇 Rabbim tamamına erdirsin. Belirtileriniz neydi acaba. Benim 3. Günüm geciktim. Hiç gecikmem normalde ama idrar klasik test negatif.
Aysssssssssss annesininkelegi ilk sabah gözümü açma nedenim sidik kokusuydu evde kedimiz var tıvaleti benim odama baya uzak ama cok yoğun ve keskin koku geliyordu 🙈 İlk buydu test yapmamamın asıl nedeni yolda midem bulanır gibi oldum ve arabadan indim başim döndü