AymiraAsil Yarın aktüel ürün olarak geliyor https://imgyukle.com/i/nJQUrc Kullanan oldumu Merak ediyorum 🥰
Hallerimvarbenim AymiraAsil Birde ahşap anne yanı yatağını gördüm güzel görünüyor ama kullanışlımı acaba çokta uygun fiyatları
Pelinakcn AymiraAsil bende düşünüyorum onu internetten yorumlarına baktım aventle aynı diyorlar baya övmüşler
AymiraAsil Hallerimvarbenim bende gördüm bende mini beşik oluyor ya bambu beşik deniliyor onu getiricem odama Var diye almadım bende )
teacherozlem Kiwi marka şeyler çok güzel olmuyor ama internette hepsiburada gibi yerlerdeki kullanıcı yorumlarına bakın derim
AymiraAsil Melos90 aynı ürünle trendyolda yorumları çok olumluydu işte a101ede daha uyguna gelince sormak istedim Sizin kullanıp memöun kaldığınız ürün oldumu
Bayancorek AymiraAsil Arkadaşlarım memmun kalmıştı, o yüzden bende bunu tercih ettim. Ayrıca markanın diğer ürünlerindende memnunum, pişman olacağımı sanmıyorum. Yine yanıltmaz beni.
Elifmstf Kullanmadım ama mantık aynı iyi olduğunu duydum. İnternet yorumları iyi genelde. Birazda beklentiyle alakalı memnun kalip kalmamak bence