Mihrimahvuslat Sevda-123 kız yumurtlamamın üzerinden 2 hafta geçti eşim gitmeden test alayım dedim çünkü köyde kaynanamla durcam askere gidecekte tutamadim kendimi yapayım dedim sonra bir baktım diğer çizgi de var
Mihrimahvuslat Zeyneppmuratt aynı gün içinde yaptım daha doğrusu çizgiyi görür görmez onda negatif çıktı bende anlamadım en iyisi 1 hafta daha bekleyeyim varsa illaki çıkar zaten
twinboymama Mihrimahvuslat ay kız sen buralara ara vermiştin. meraklandım çokça. bi kan ver gel allasen 🥲 ya da baska bi test yapsan
Mihrimahvuslat twinboymama napim canım ya en son post açtım daha da girmedim eşimde gidiyor cuma günü test yapayım dedim böyle bir durumla ilk kez karşılaştım merak ettim en iyisi orda sorayim dedim ☺️
Yagmur2712 Mihrimahvuslat pozitif olunca hemen çıkıyor. Kuruma çizgisi yıkaması falan bilmiyorum ben ama test kitinde yazıyor zaten, sonrasında çıkan çizgilere itimat etmeyin diye. İstiyorsunuz belli ki Allah en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı bir evlat.
Mihrimahvuslat Yagmur2712 sağol canım Allah razı olsun artık bekleyip göreceğim sonucu varsa illaki çıkar zaten
LamiyaCetinkaya Mihrimahvuslat canım var gibi, ben de geldim acile ama kan testi almadılar gündüz polikliniğe gel onun için dediler, idrar testi yaptılar negatif çıktı maalesef