Esragoren Mihrimahvuslat hemen çıkmaz ki cnm bende çok üzülüyordum çıkmıyordu çünkü oysa erken davraniyormuşum 😁 sabırsızim biraz .yumurtlamamdan 3 hafta sonra denedim tekrar çıktı kan. Verdim kandada çıktı
Mihrimahvuslat Esragoren Yıkadım ya böyle oluyor git gide ama çok aşırı silik var burda görülmez ama testte görüyorum ben
Mihrimahvuslat Esragoren karnım ağrıyor hasta olacak gibi ama hiçbir şey yok çözemedim 🤦🏻♀️ tabiki haber ederim ☺️
Sahranr Mihrimahvuslat bu kaset testlere inanma arkadasimdada çıktı çok heyecanlandi ama kanda birşey çıkmadı hızlı testte bile böyle çıkmıştı hatta Allah sanada bütün istiyenlerede nasip etsin inşallah 🤲
Zeyneppmuratt Mihrimahvuslat valla 4 yıldır test yapıyordum ben ömrümde boylr kuruma çizgisi görmedim bence olabilir gebelik
Mihrimahvuslat Zeyneppmuratt Yıkayınca kuruma çizgisi ise silinir yok silinmezse var demişti biri burda ama çizgi git gide yok oldu ve 2. Yaptığım testte silik dahi çıkmadı sadece attığım testin altında çok aşırı silik çizgi var 😬
Mihrimahvuslat Mihrimahvuslat Gzmklncc Buna baksana silindi 🥺 bide üstteki testi yaptım hiçbir şey çıkmadı kuzum ya
Zeyneppmuratt Mihrimahvuslat bence bu attığında da çizgi var ben öyle gördüm ama bence tekrarla testi
Esragoren Mihrimahvuslat memnunum bu durumdan yaşımdan yani 😁okuyorum da evliliğim de iyi çok şükür mutluyum yani
Mihrimahvuslat Esragoren ya ne güzel hem okuyorsun hem evinin hanımısın tebrik ediyorum seni kuzum 😍 maşallah 😍
Gzmklncc Mihrimahvuslat o doğru değilmiş git hemen kan ver abla hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Gzmklncc Mihrimahvuslat sen Kan ver kesinleşsin bi ebe arkadaşım aynı idararla yaparsan biri negatif çıkar beklediği için demişti bana seninki öyle bir şey olabilir inşallah hayırlısı olsun hakkında