zeynepikra_61 Kizlar kızımın havuzunu sisiricez ama pompa vsvs yok başka nasıl bir yöntemle şişer bu havuz 🤷🏻♀️🙄
hepoyleolurzaten zeynepikra_61 Havuzun büyüklüğüne bağlı sanırım biz dün oğlum için aldığımız havuzu kendimiz şişirdik normal balon şişirir gibi 😂
Pcoslubiranne zeynepikra_61 guldurdunuz beni.Kucukken simit kolluk sisirmediniz mi hic. Havasi sonmesin diye sisirirken sikacaksiniz ortasindan o sekilde siser.
zeynepikra_61 Dark ah baktım da denedim olmadı saç kurutma makinesi yazıyordu denedim olmadı başka da birşey çıkmadı 🤷🏻♀️
hepoyleolurzaten zeynepikra_61 O yeri iki parmağınızla tutarken hafif bastırmanız lazım. Normal şişirmeye çalışıyorsanız şişmez, bastırınca ortasında ki minik bir plastik var orası açılıyor hava öyle giriyor
zeynepikra_61 hepoyleolurzaten Siz dedikten sonra ufleyince hafif disimle sıktım ucunu evet daha kolaymış 🙋🏻♀️💙
hepoyleolurzaten zeynepikra_61 Küçükken kolluklarımı, deniz yatağını vs şişirirken bizimkilerden öğrenmiştim bende 🤭
zeynepikra_61 Pcoslubiranne Hayir canım sisirmedim çünkü benim o tür şeylerim olmadı hiç 🤷🏻♀️☺️ şimdi öğrenmiş oldum kızımla 🙋🏻♀️ Birde riskli gebelik geçirdiğim için fazla üflemek istemedim o yüzden 🙏🏻