Cananmusa Cananmusa Cananmusa benim cinsiyet belli değil dedi doktor 13haftalik oldum ama belli değil dedi bende anlamdım
Cananmusa Benim iki oğlum var 3.gebeligim bu bende senin gibi aşağıda hissediyorum bu bebegimi diğer iki oğlumda öyle değildi ondan sordum .🤗
Seyma-Aslan00 Sehrbnon122 cok normal canım ben bazen Allah korusun cıkcak mı diye düsünüyodum😁 bi kaç hafta sonra yukarı cıkar sonrada zaten her yerinde hissedersin
Sehrbnon122 Seyma-Aslan00 bazen yukarıda bazende beklemediğim anda vajinaya vuruyor varya dediğin gibi korkuyorum Heran cıkıcak sanki galiba diyorum ahahha
morportakal Sehrbnon122 Evet bende de olmuştu 20 li haftalarda hatta bazen pat diye vuruyordu afedersin birkaç kez istemeden idrar kaçırmıştım 😅
Sehrbnon122 morportakal ayy benimde öyle yaa aşşagılarda ayaklarını hissediyorum resmen ahahah ama yukarıda da da hissettiğim için sonradan anladım haraket ediyorlar bi oradalar bi burdalar hahah
Cananmusa Benim cinsiyet belli değil doktor dedi dün gittim 13haftalik oldum ama belli değil dedi ya bilerek mi demedi artık bilmiyorum 😔
Sehrbnon122 Cananmusa Bitanesini 12+3 de kız dedi ama net degil falan dedi 15+3 haftada kesinleşti ikisi de bi kızım bi oğlum olucak insallah canım 15 haftadan sonra kesinleşir merak etme