Elifaden Hanımlar 36+4 haftalık hamileyim iki gündür çamaşırım nemleniyor peçeteyle kontrol ettiğimde damla damla su gibi akıntı geliyor koku yok hafif koyu su gibi sizde suyum mu geliyor ben anlamadım
tazebiranne_hg04 Elifaden tatlımsı bir kokusu oluyor ve renksiz oluyor genellikle son ay akıntı da su gibi oluyor emin olamıyorsanız yine de hastaneye gidin ama benimde öyle akıntım
Cananyildiz Elifaden idrar değil demi canım. Sürekli kontrolü et belki sızıntı seklinde başlamıştır gelmeye
Maviii Elifaden değildir muhtemelen su olsa durmuyor, akıyor ara ara devamlı ama ve sümüksü şeffaf oluyor
Elifaden Cananyildiz idrar değil takip ediyorum sabahtan beri damla damla geliyor hastaneye gidip gitmemekte kararsız kaldım Hollanda’da yaşıyorum buradaki doktorlar fazla önemsemiyor ağrında olsa açılma olmadan bişey yapmıyorlar boşu boşuna gidip canımı yaktırmak istemiyorum
Cananyildiz Elifaden ama suyun geliyorsa ve azalıyorsa bu bebek icin tehlikeli bence suyunun geldigini düşünüyorsan hastaneye gitmelisin
Cananyildiz Elifaden ama suyun geliyorsa ve azalıyorsa bu bebek icin tehlikeli bence suyunun geldigini düşünüyorsan hastaneye gitmelisin