Sevgiiss Kızlar kocam çay demle kamp sandalyemizle akşam oturalım diyor yeride ben bulcakmışım 😂 biz seyranbağlarında oturuyoruz önerdiğiniz bir yer var mıdır güzel
hukukcuanne_06 Sevgiiss 50.yıl parkıııı hem size uzak değil hem de ankara manzaralı, günbatmadan gidip günbatımı izlemenizi tavsiye ederim. Gölbaşı mogan gölü de çok güzel ben bu ikisini çok seviyorum ama gölbaşı baya uzak tabi
Sevgiiss hukukcuanne_06 50. Yıl parkına gittik bayıldık vallaaa . Arada gideriz artık çok ferah ve güzelmiş teşekkür ederim 😍😍
hukukcuanne_06 Sevgiiss seyrandan gidilebilecek en yakın en güzel park diyebilirim, botanik prk da güzel atakulenin orda ama hamileyseniz zor inip çıkması
Soruyorumm Sevgiiss yargıtayın orada seyran bağlarından 15 dk falan sürer araba ile google mapse yazın çıkıyo otoparkı var kamelyalar var insanlar cok saygılı kimse kimseyi rahtsız etmiyor ama dediğim gibi serin oluyor uzun kollu bir şey almadan gitmeyin
hukukcuanne_06 Sevgiiss çok sevindim beğenmenize🥰 benim Ankarada en sevdiğim yerlerdendir, Kale’yi severdim manzara izlemek için tabibhamilelikte çıkmak mümkün olmayınca 50.yıl iyi oluyo😇
Mavisperi Sevgiiss seyranbaglari neresi bilmiyorum ben ama kecioren ıhlamur vadisi var akşamları bI gidiyoruz sandalye çay çekirdek misir sohbet muhabbet ediyoruz çok güzel oluyor
Sevgiiss Mavisperi ayyy oraları bilmez miyim keçiörende doğduk büyüdüm. Evlendşm çankayaya geldim buraları bilmiyordum şimdi oralar uzak kalıyor bize