Semilk05 Kızlar doktorum 16. Haftaya kadar bebeğin gramını sölemiyoeuz çünkü çok küçük oluyor dediler bu haftalarında bebeğin gramını söyleyen ya fa böle bişey yaşayan oldu mu boyunu söledi ama
Ogretmen_Anne_ Semilk05 kilosunu ilerleyen haftalarda söylüyor zaten hep zaten şuan çok küçüktür canım
Uzaldiii Semilk05 bana dün 120 gram demişti normalde 14+4 um ama ultrasonda 1 hafta önde görünüyor. Kafa çapı ve bacak kemiğini ölçtükten sonra söyledi bunu
mommysbrids Semilk05 Merhabalar evet ilk gebeligimdede bundada 20den sonra doktor ge ve boy bakip soylemeye basladi o zamana kadar gereksiz bi bilgi bu senin icin derdi hep :)
Annesininportakali53 Semilk05 ilk 20 de söyledi şuan 24 haftaligim yarın randevum var önde gidiyoruz tontiş kızımla… söylememeleri çok normal doktorum 20 den önce söylesem de birsey ifade etmez demişti ki bence haklıda🤷♀️
Beyazkanavice Semilk05 canım benim doktorum sırf saçma sapan karşılşatırmalar yapılmasın diye 30. Haftaya kadar söylemiyorum demişti. Haklı da bir yandan iyi olduğunu bildiğimden kilosunu takmıyordum şuanda gayet uyumlu haftasıyla 38. Haftadayız 3 kilo