Ogretmen_Anne_ Hiç bi şekilde dokunmadığım göğüslerimi uyarmadığım halde sütüm akıyor kızlar ve gerçekten üzülüyorum yani bebiş için faydalı olan süt resmen kendi kendine gidiyor ya 😭 napsam akmaması için?
Tugce3441 Ogretmen_Anne_ benımde akıyor ozellıkle yana yatıp sıkışınca akıyor doktorum normal ama sen sıkma vücûda doğum tetikleme demişti
Umran__37 Ogretmen_Anne_ bi yerde okumustum eger akiyosa sag veya kalkanin varsa tak ucuna dolsun sut posetine doldur en azindan ziyan olmaz canim
Pcoslubiranne Ogretmen_Anne_ haftaniz erken degil ki. Ayrica bebek dogduktan sonraki sutle bu sutun icerigi kalitesi baska. Yani ilk sutler.diye uzulmeyin.
Ogretmen_Anne_ Tugce3441 ne kadar akıyor sizden tişörtünüze bulaşıyor mu baya yoksa azıcık mı geliyor
Ogretmen_Anne_ Umran__37 sağmak istemiyorum henüz doğuma 3 hafta daha var bebek erken gelmek istemezse o yüzden kararsızım sağılan süt ne kadar süre saklanabiliyor buzdolabında?
Umran__37 Ogretmen_Anne_ akan sutu dogdunda icerebilirsin bi sakincasi yok ki kuzum 3 ay da buzlukta saklarsin. Gelisimi felanda guzelse dogsada bisey olmaz 37 hafta dogum normal kabul ediliyo zaten
tecrubesizanneadayi12 Ogretmen_Anne_ bencede sağmayın sağarsanız eğer rahime uyarı veriliyor doğum başlıyor bebişiniz ne zaman size gelmek isterse o zaman gelir zaten haftanız erken değil diyen arkadaş neyin kafasını yaşıyor acaba ? Zamanı gelmiş olsa bebek doğar zaten ilelebet orada kalacak değil Pamuklu göğüs pedleri oluyor canım onu koyabilirsin göğüs ucuna çamaşırın krilenmemiş olur