Rosea karnım aşırı derecede sert ve karnımın içinde bir yumru var sanki çocuk oda vurdukça canım acıyor gibi ne olduğunu anlatamıyorum ilk defa bugün yazıyorum 27+ 5 günlük hamileyim
Pitircikk Rosea sürekli mi bu halde yoksa arada bir sertleşip taş gibi olup adet sancısı gibi sancı mı giriyor ?
Ahsenmom Rosea Sertlestigi zaman okşayıp sev. Kasılma gibi geldi bana dakika tutup kaç dakika da olduğuna bak, sürekli yapıyorsa bir doktora git bence
Rosea Pitircikk sabahtan beri şişik ve aşırı sert sancı cocuk vurunca oluyor böyle içeri doğru dağılıyormuş gibi
Pitircikk Rosea bana da kasılma gibi geldi, bizde de her gün mutlaka oluyor ara ara. Karnımın sertleşen yerini okşuyorum yavaş yavaş geçiyor.
Rosea myangelson belimde bir şey yok bütün her çey karnımın içinde oluşuyor sabah sadece ayağa kalktığımda kasıklarım ağrıdı ama gün içinde gitti
myangelson Rosea kasılma gibi geldi bana ama belki yalancı kasılma falan olabilir ama bir doktora sor ya da görün istersen canım
Mrysmg Rosea karnın normalken orantılı bir duruş var ya eger tek yerde toplanırsa karnının bir kısmı sertlesir ve yokuş gibi olur diger kisimlar normal durur böyle oluncs kasilma oluyor
Minigim38 Bendede sertlesme oluyor bi tarafta ama belli bir süre sonra düzeliyor karnınla oyna salla biraz
Ahsenmom Rosea inşaallah yoktur doktora gidersen sonucu da haber eder misin bizde bilgilenelim, çok geçmiş olsun 🌸
Rosea Bebitom her zamaki gibi yan profil verdi grip olduğum için ayıptır söylemesi ishal olmustum o yüzdem karnımda şişlik yapmış bebemin kafasıda aşağıda olduğu için acı çekiyor muşum 🤦🏻♀️ sancı sanıp korkmuştum
Rosea kızlar herkese teşekkürler yorumları için dün doktora gittim grip olduğum için ishal oldum ayıptır söylemesi o yüzdende bağırsaklarımdan dolayı şişkinlik varmış bebitom ağzı açık bir şekilde uyuyordu suyunda iyi sıkıntı yok dedi :D