Off o kadar sinirim bozuk ki yakınımda kendim gidebileceğim tek hastane özel Keçiören hastanesi. Tahmin edebiliyorsunuzdur ki nefesinize bile dünya para alırlar.
Neyse konuya gelicem sadece 1 tane doktor var zeynep Ataman yıldırım diye tecrübesiz soğuk. Bu gün 4.sefer gidişim o kadar böyle öylesine bakıyorki her şeyi 1sn gösterip burası şu burası şu al fotosu bitti gitti 3-4 dk anca sürüyordur doğru düzgün bebekle alakalı bilgi vermiyo ağzından zorla laf alıyoruz. zaten benim ilk gebeliğim tecrübem yok bilmiyorum tek tek bana söyleyip anlatması gerekir. Bu gün özellikle ablamı götürdüm o sorsun diye ilk defa kilosunu söyledi yüzü görünüyordu 2sn gösterdi ben dedim biraz daha gösterir misiniz diye sınra da bana bembeyaz bir ultrason fotosu verdi elime. İnsan yüzünün ya da herhangi bir yerinin belli olduğu kısmı çeker verir ya! Çok sinir oldum 2 seferdir böyle salak gibi çekiyo fotoyu. Bir de renkli ultrason sorduk yokmuş. Özel hastane de renkli ultrason nasıl olmaz bunları devlette de yapılıyor zaten aklım almıyor ya dünya kadar para bayılıyoruz hem ligi alaka hem hizmet sıfır. Çok moralim bozuk inşallah bir sıkıntı çıkmaz da evde doğrurum bu beceriksiz kadının eline bırakamam kendimi