aysnrzgr21- Ben ayrılıyorum bu sayfadan artık dün bir haftadır bebeğimin yaşamını yitirdiğini öğrendik yıkıldık şuan hala karnımda kürtaj olacam Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın 🥺😓😭
GulcanErsan aysnrzgr21- Off anlıyorumm seni aynısı ben ilk bebeğimin kalbi durmuştu şimdi hamile kaldim kanamam olmuştu düşük yapmışım😔😭
Eleonora aysnrzgr21- çok geçmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin InshAllah 🤲🏻 Rabbim hayirlisini nasib etsin InshAllah size🤲🏻 Nasil anladiniz ultrasonda mi? Belirtileriniz varmiydi?
Canselyaren aysnrzgr21- çok çok gecmis olsun 🤲 belirtileri varmıydi rabbim birdaha yaşatmasın inşallah
sunset_momy aysnrzgr21- kaç haftalıktı başınız sağolsun. Sağlıklı gebelik değilmiş demekki üzmeyin kendinizi nolur
aysnrzgr21- Eleonora kanamam durmuyordu 2 gecede hastanede yattım anlamamışlar ilaç üstüne ilaç ağır ilaçtı bide bünyem çok zayıfladı
aysnrzgr21- Aaaaammmaaa 8 haftalıktı gelişimi 7.haftada durmuş ultrasonla çıktı ortaya misafir geldim İstanbul’a kaç hastane gezdim tahmin edemezsiniz
aysnrzgr21- sunset_momy teşekkür ederim güzel dileklerin için bi çocuğum var o tek teselli ama ben bebeğimi kucağıma almayı çok hayal ettim kısmet olmadı
Hicran-01 aysnrzgr21- çok geçmiş olsun.hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. rabbim bir daha yaşatmasın.. kaç haftalıktı, belirti oldu mu
isimsizzz aysnrzgr21- Ahhh güzel anne böyle şeyler okuyunca içim gidiyor , rabbim öyle güzellikler hazırlamış olsunki size tüm yaralariniz iyileşsin tez vakitte , Allah yardımcınız olsun 🥺❤️
Hayriy-e Başınız sağolsun ,merak etmeyin yine denersiniz yine olur ümitsizliğe kapılayın aramızdan kesinlikle ayrılmayın sizde bi annesiniz isteyende anne,hamile olanda ,anne olanda eminim çok güzel günleriniz olucak bu sadece bi sınanma😐
kuzucumoglum aysnrzgr21- rabbim sabrını versin inşallah bende yaşadım aynı şeyi şuan tekrar hamileyim umudunu yitirme güzel gunler tekrar geleceh Allah’ın izniyle 🙏
haticeeozel aysnrzgr21- geçmiş olsun Rabbim sabrınızı artırsın. Hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin😔
Aaaaammmaaa aysnrzgr21- Tekrar basiniz sagolsun Rabbim yeniden anne olmayi nasib etsin Uzulme canim bende 25 haftamda bebeyim kaybetdim hala sebeimi bilmiyorum kalbi durdu Şimdi yeniden hamileyim 25haftalik Uzulme olurmu kurban olurum sana canin cok yanicak sakin isyan etme hep dua et Rabbim imtahanını kolaylaştırsın