Bbcrrr Merhaba Kızlarcım :) Ben İstanbul Anadolu Yakası, Medical Park Maltepe Hastanesi/ Kadın ve Doğum/ Op.Dr. Halenur Bozdağ doktoruna giden var mı acaba? Doktoru tanıyan ve ya geçmişi olan… Şimdiden teşekkürler :)
oykubrakpnar Bbcrrr ben 27. Haftama kadar mehmet akif hocaya gittim. Her gittiğimde yarım saat 40 dk sıra bekledim. Aradan giren çok fazlaydı ve hastane genel anlamda çok yoğun. Saatimde gitmeme rağmen bekletilmekten hiç hoşlanmadığım için hastanemi değiştirdim. Bezmialem dragosa devam ediyorum. Doğum fiyatı olarakda 5.500 tl fotoğraf çekimi içinde.
Bbcrrr bhrey onu duymadım bende halenur hanım’a gidiyorum çok tatlı ilgili bi doktor bi de baya yoğun bhrey
Bbcrrr oykubrakpnar Bezmialem bende severim aaa baya uygunmuş ya medical Maltepe de doğum ücretler ne kdar biliyor musun onu ay evet aşırı yoğun ya ama diğer medicallerde yoğun
oykubrakpnar Bbcrrr 8 bin yada 10 bin olması lazım canım. Ordada çekim içinde. Ama bezmialem medicalparka göre bence daha iyi doktor personel açısından ve fiyat olarakta
Bbcrrr oykubrakpnar evet evet bir kaç arkadaşım orada doğum yaptı çok memnun kaldılar bakalım senin içinde hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh ❤️ Kaç haftalıksınız kuzum❤️
oykubrakpnar Bbcrrr valla benim üçüncü hastanem ben kolay tatmin olmuyorum hastanelerden bi kıl kapıyorum illaki. İnşallah iyi olur bezmialem inşallah.
Eflatunpembe oykubrakpnar Taha bey için çok iyi diyorlardı orda ama sık sık yurtdışına gidiyor sanırım
Eflatunpembe oykubrakpnar Anadolu yakasında diye okumuştum araştırırken ama yenidoğan yoğun bakım için kötü yorumlar okuyunca çok üstünde durmadım