oglumveben
Bebeğimde hareket azalması var diye kontrole gittim eşimle normal verilen tarihten bir öncesine aldı doktor günümüzü geceden hastane odamızı süsledik. Sabah 9 gibi yatış yapıp hazırlanmaya başladık. Serum takıldı sonda takıldı saçımı makyajımı yaptı kız kardeşim çok heyecanlandım herkes opluşumu bekliyordu. Evet o an geldi beni ameliyathaneye aldılar. Duygular sel oldu ❤️ Spinal tercih ettik doktorum öyle önerdi. Anestiziyi yaptılar bacaklarım yanmaya başladı beş dk sürmedi ben hissetmemeye başladım. Doktorum geldi şarkılar söyleyerek oğlumu çıkardı ben dünyadan bir haber o an görünce ağladım dünyanın en güzel duygusuymuş. Bebeğimi çıkardılar ben bir 10 dk daha kaldım sanırım dikiş vs. Sonra odaya gittik ilk gün iyi geçti ikinci gün çıktık 3. Günüm çok şükür baş ağrım olmasa daha güzel olur ama var maalesef. Oğlum 2700 gram ağırlığında 49 cm dünyaya geldi ona dua edin sıkıntımız olmaz inşallah teyzeleri sizlere de sağlıklı doğumlar dileriz. Sormak istediklerinizi sorabilir siniz.
Momofpoyraz
oglumveben sağlıkla büyüt canım🙏
Sebahat42
Rabbim saglıcakla büyümesını nasıp etsın inş. Canım salıh hayırlı evlat olsun.cok gecmiş olsun gözunuz aydın
Selisiiim
Maşallah size gözünüz aydın 😊
Elcnerdgn
Gözünüz aydın hareketleri vardı ama hareketlerinde azalma mı sezdiniz acaba doktor bana 39.haftamın ilk gününe gün verdi ama sanki dünden beri bende hareketlerini hissediyorum ama sanki azaldı gibi karnım baya asağı düstü karnım küçüldü gibi geldi