Elif-dmn seventhings bende 31+0 haftalık hamileyim 69 ile hamile kalmıştım şuan 81 kiloyum son 3 haftadır aynı kiloda devam ediyorum
Yasemibrahim seventhings 30 uncu haftamdamdayyım 13 kilo aldım yaklaşık ama 1 kaç haftadr bwlki 1 aydır almıyorum bi durdu kilo alımım fazla su tüketmeye calısıyorum bide havalar asırı sıcak bunlardabmı bilemedm
Utkulu1 seventhings tam 35 kiloyla final yaptım 🤦♀️ her geçen gün daha çok kilo aldım 105le doğurdum 🤦♀️
Jelybon seventhings 29. Haftadayim 4 kg aldım. Normal mi bilmiyorum.Pazartesi kontrolde doktoruma soracağım
seventhings Arkadaslar bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14 e 8 cıkınca doktor biraz telaşlandırdı sonrasında tekrar ölçtük 13 e 6 cıktı sizce korkmalı mıyım bundan sonra cok cok dikkat edicem
eftelya_ser seventhings genelik zehirlenmesi olabilir Allah korusun tansiyonunun yüksek ve takip etmelisin bebeğe değil ama senin için kötü bir duruö olur idrar tahlili yapıldımı
hulyaca seventhings Herkesin farklıdır yani ama bi anda 98 kiloya çıkınca sıcaklarda falan mahvoldum. Oturmam kalkmam hep sorun oldu
seventhings eftelya_ser Bugün yaptırdım sağlık ocağında tekrar sabah ölçümde yaptırdım bugün 12 ye 8 çıktı mesela ??
eftelya_ser seventhings 12-8 iyi ama sağlık ocağında 1 defa ölçülmekle olmaz en az 5 6 kere ölçül tansiyon aleti edin ayrıca idrar tahlili vermedin mi o önemli belki de bir şeyin yok
seventhings eftelya_ser Evet verdim bugün sonuclarım cıkar yarına tansiyonumuda günlük ölçeceğim insallah bişey çıkmaz idrardan belli oluyo mu hemen?
NazMH Ben 27-28.haftalara kadar 12 kg aldim, 49 ile baslayip 61 falandim yani, su an 33+5 ve hala 61-62kg arasi gidip geliyorum.
eftelya_ser seventhings idrarda protein kaçağı olup olmadığı belli oluyor inşallah bir şey çıkmaz beslenmene de dikkat et tuzlu hiç yeme hatta unut tuzu😂
_Meliss_ Benimde uzun süre bulantım olmadı 23+4teyim 4 kilo aldım şimdiye kadar sonlarda ister istemez alınıyor dedikleri için çok abartmamaya çalışıyorum üç ana öğün iki kere filanda ara öğün yiyorm meyve kuru yemiş vs hamileliğimde evde ve yatarak geçiyo bide plasanta aşağıda olduğu için su içmeye de özen gösteriyorum
Rapunzelinanasi seventhings ben de 31 e kadar 15-16 kilo aldım. 1 haftadır hiç almadım. Havalar çok sıcak zaten terlemekten alamıyorum ki ben almaya çalışıyorum ona rağmen olmuyor 🤦🏻♀️
Rapunzelinanasi seventhings 38 kilo ile hamile kaldım ben. Şu an 53-54 arasında gidip geliyorum. En azından 60 olmak istiyorum doğuma kadar ki sonrasında kilo versem bile biraz kilolu kalayım ☺️
durumoms2 seventhings ben 6 aya kadar bulantı yaşadım ve bazı şeylerden tiksindigim için genelde peynir ekmek tost patates yedim ve kilo aldım. 34 . Haftadayiz bulantılarım azaldığı için yemem normale döndü yine istediklerimi yiyorum ama dikkat edebiliyorum ve bebek büyüyüp mideyi daralttigi için fazla yiyemiyorum . Yani 7. aya kadar toplam 13 kilo aldım.