mertedamom Kızlar fazla kilom olduğu için karından görünmesi çok zor olduğu için vajinal bakıldı çok şükür bebğim iyi acaba ne zaman karından görünür
Fatmaztrk mertedamom ben 93 kiloyum ilk 6 aydayim ve ilk goruntulemeden (5 hafta) bu yana karından baktiriyorum bazı doktorlar kolaya kaçmak için vajinal bakıyorlar. Gayette göründü bebeğim çok şükür 🙏🏻
mertedamom Fatmaztrk 105 kiloyum boyum 1.75 ama karın bölgem aşırı yağlıymış ikinci gebeliğim göbeğim var yani benim baya
Hafize30_ Merhaba benimde 5 hafta 4 günlük vajinal ultrason ile baktı karından görünmeyeceğini söyledi kilom 76
biokadin Hafize30_ çok mantıksız inanın bebek her harukarda görünür vajinal muane hiç sağlıklı değil çünkü ilk 3 ay düşük olabilir bence doktorunuzu değiştirin kilo ile alakalı olsa 100 kilo bir bayanın kqrnından nasıl görünüyor madem öyle .?
mommytobe_ Hafize30_ sacma ben 80 kiloyla karindan baktiriyorum gorunuyor karin bolgeniz cok mu yagli
mertedamom biokadin bende anlamadım kullandıkları ultroson farklı heralde 6 haftalıkken gittiğimde karından baya bastırarak gördü keseyi ama dün gittiğim başka hastaneydi görünmez dedi bende baktırdım