Herseyimprenseslerim Melegimin_annesi sanırım 32 haftadan sonra nst ye alıyorlardı.Bende çalışıyordum bir çok zaman randevulu gittim bir çok zaman alamadım ama gidip rica edince bakıyordu.Yoksa devam etmezdim zaten
Herseyimprenseslerim Melegimin_annesi hastanenin sitesinde doktorların poliklinik günlerinin yazılı olduğu çizelge yayınlanıyor oradan bakıp müsait gününde gidebilirsiniz çünkü bazı günler doğumhanede ameliyathanede olabiliyorlar
Melegimin_annesi Herseyimprenseslerim Teşekkür ederim nts ye kaçıncı kafta girdiniz ? Nts yi yapan bayanmıydı?
eylulabla_oluyor Herseyimprenseslerim üniversite hastanesinde mi en alt katta orda yapıcam artık son 5 gün gösteriyor bu saatten sonra Atatürk devlet e gidemem zaten
Herseyimprenseslerim eylulabla_oluyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Hayır ben üniversiteye hiç gitmedim bilmiyorum
Melegimin_annesi Nur_Altintepe Çektirdim 24 haftalıkken Araştırmaya gidebilirsin orda var cağsuda ve güneş tıpda da var dedi ben güneş tıpda randevu buldum oraya gittim 400 tl idi gayet de güzel ilgileniyor
Herseyimprenseslerim Yasemiiin- si Can beye ilk defa mı gittiniz acaba daha önce den devam ediyor muydunuz.
Yasemiiin- Melegimin_annesi 39+3 bugün günüm dolmak üzere , ilk Doğum daha önce sezeryan falan olmadığım için normal doğuma müsaitliği kontrol etti.
Melegimin_annesi Yasemiiin- benimde ilk gebeliğim o yüzden sordum demekki bir sorun olmadığı zaman gününe kadar bekleyip öyle karar veriyolar
Yasemiiin- Herseyimprenseslerim Bugün 3. Defa gittim , gayet ilgili bir hekim , hatta randevu almak sıkıntı oluyor diye sıra almadan gel diyor. Öncelik de tanıyor son zamanlar diye
Herseyimprenseslerim Yasemiiin- evet kesinlikle bizde çok memnunduk inşaalah bir kaç güne kavuşuyoruz bebeğimize sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşaalah