Bbsrrr Sat 22 temmuz, 5 ağustosta akşam çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12.gun idrar testi yaptım sabah bembeyaz negatif umut yok artık değil mi.. çatlatma iğnesine göre cuma günü regl olmam lazım. Fikriniz nedir
benkosarim Bbsrrr bazen çok kafaya takınca beden hamilelik oluşsa bile onu kabul etmeyip dışarı atıyormuş birazcık kafanızı dinlendirseniz biliyorum beklemek çok zor bir süreç ve hiç umursamadığınız bir anda hamile kalabilirsiniz
Miaa @Bbsrrr bende aynı 12. Gün bugün negatif postları okuyorum bi umut pozitife dönmüş olan vardır diye ama moralim sıfırlandı negatifi görünce
Bbsrrr Miaa aynıyız canım ama benim umudum tükendi olsaydı çıkardı mutlaka bir hafta öncesinde kaset testle öğrenenler var
Demir2015 Bbsrrr 10-12 güne kadar yapılan testlerde iğne etkisiyle pozitif çıkıyor. Var ise bundan sonra belli olur umudunuzu kaybetmeyin. Benim iki çocukta da klomen çatlatma iğnesi vurulduğum ay olmadı bir sonraki ay oldu ikisinde de. Doktorum ilaç ve iğnenin etkisinin 3 ay devam ettiğini söylüyordu haklıymış