Yildizparlak Kizlar merhaba oğluma isimli tulum yaptirmak istiyorum ama neresi kaliteli yapıyor bir fikrim yok acaba yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdınız
Rapunzelinanasi Yildizparlak ben beneqon’dan 280 gibi bir fiyata yaptırmıştım. Şu an 350 olmuş ama güzeldi ben beğendim 🙈 11 Li set+ isimli bez çanta gelmişti
Rapunzelinanasi asena0609 https://www.bebeqon.com/kategori/kiz-bebek Şöyle kız bebek linkini bırakayım siz sayfada bulursunuz tüm ürünleri😂🥰
Rapunzelinanasi Sevgiiss Battaniyesi ve iç gömleği ebeye vereceğim hurcun içinde o hurcu bozmak istemedim ama battaniye boyutu gayet iyi ve baskısı da bunlarla aynı kalitede.
Rapunzelinanasi Sevgiiss yok ben 30 da ters yıkadım, normal ütüledim ama baskısında bir değişiklik olmadı. Bu yıkanmış, ütülenmiş hali zaten de hastane çantamda katlı durunca kırışmış 😂
drmeri baskılar soluyor malesef.. ben az olsun öz olsun dedim nakış yaptırdım tulum set ve yastık olarak. minikonsept sayfasından yaptırdım gayet güzel geldi
EsraAfaca Yildizparlak insta.bebe.giyim İnstagram dan yaptırdım. Harika yumuşacuk full pamuk tereddüt etmeden yaptırabilirsin
Elibo Yildizparlak ben tulumu aldım çeyizciler isim işliyor modeli beğendım oraya vericem bı tane tulumu penye battanıyesı sus yastıgına işlettiricem