OzgeSyr_ Bebeğim minik doğdu 2200 gr 15 gunluğuz ememiyor meme başını emiyor silikon uçla emdi yara yaptı sağıp verıyorum nereye kadar herkes emzir emzir diyor sanki emiyor gibi napacağım bilmiyorum cok canımı sıkıyor
Mysaa OzgeSyr_ öncelikle herkesi sustur bi toparlan kendine gel canım hersey gecicek bellki bunaltmışlar seni biraz . Buyudkce toplicak emicek sen elinden geleni yap aç kalmamsı adına sütun yanı sıra mama da verebilirsin üzüldkce stres yaptıkça daha da zorlaşır hersey morelini yüksek tut
OzgeSyr_ Mysaa sutumu sağıp verıyorum da cok yorucu kızım da cok inat minnağım cok yoruyor kaç parcaya bölünceğmi şaşırdım
Nurellak Benim bebeğimde meme ucuyla emiyor ucu yok napayım emsin doysun da öyle emsin kimseyi kafana takma bugün 9 günlük olduk bende istemem uçla emmesini ama napayım ne yaptıysam tutamıyor
Nurellak OzgeSyr_ benimde öyle canım yara oldu lansinoh krem sürüp göğüs kalkanı koyuyorum acısını alıyor daha fazla yara olmayı engelliyor
OzgeSyr_ Nurellak mafoldum stresten olan sütümde gidecek gelen giden mememi diline pelesenk etti emıyor mu emdi mi emmiyor mu dıyıp duruyolar bıde ustune bugun mastit oldum 😖
Nurellak OzgeSyr_ kimseyi kafana takma canım emiyor de geç gelen olduğunda da başka odaya git emzir rahat edemiyorum de herkesin yanında açma öyle ben başka odaya gidiyorum herkes herşeyi bilmek zorunda değil boşver