JEFF 50 günlük bebiş yanımda uyuyor ve galiba tekrar hamileyim.. Böyle yakın yaşlarda bebek büyütenler çok mu zor ?? Kendinize bakmaya zaman buluyor musunuz?? Lohusa kafasından yeni çıktım.. oda dagınık diye aglıyordum.. İkinciyi düşünemiyorum
Mysaa JEFF dünde bu tarz bi post açılmıştı ama lohusayken birlikte olunmaz diyebiliyorum ben hem rahmin toparlanması içinde bu gerekli üstelik hadi oldunuz herseyi es geçerek neden korunmadınız ki
SutlacimiYedimmiBen JEFF yanı ilişki icn 40 günü beklemeniz lazim 10 günde ne bebeği ne hamileligi onu anlamadim ?
ipekveatlas Mysaa ne bilim kız belki 40ı cıkar cıkmaz yapmıslardır🤭bazıları öncesinde de yapıyo cünkü bazı doktorlar kanama bittiyse olabilir diyolar ama rahimin zaten kendini toplaması 40 gün. bana ölüm gibi gelmisti aboo
Sleepless_Mother ipekveatlas günah diye biliyorum ama biz eşimle 50 gün sonunda birlikte olmuştuk özür dilerim) 🍬 millet değişik valla tabi saygı duyarım
Mysaa ipekveatlas yaparsa da 10 günde erken hamile oldugnu anlaması 😀 valla ben hastaneden çıkarken ta hemşire kendi dedi 40 gün ilişki yasak diye . Birde çok araştırmadım ben burda bilgili gibi konuşmam dogru olmaz da gunah diyede biliyorum o nedenle dedim arkadasa 😊