Asim_Mehmet Merhaba hanımlar, bazen karnımda müthiş bir gerginlik ve sertlik hissediyorum, sebebini bilen var mı acaba, normal bir durum mu yoksa doktoruma başvurmalı miyim, fikirlerinizi almak istiyorum 😇
Conger Asim_Mehmet merhaba korkmayın bebiş bir yerde toplanıyor ama gönlünüz rahat olsun istiyorsanız birde doktorunuza danışın😊
miniktirtilim Asim_Mehmet 25 erken bi hafta bunu yasamaniz icin Evet bunlarin olmasu lazim ama 30 32 deh sonra basliyor normali Ilgili bi dr varsa sizi nst alir sanciya bakar Ben 26. Da girmistim ilk nst me bebek bir yerde toplaniyor sertlesiyordu karnim sonra adet olcak gibi bi agrim oluyodu geciyordu tekrar geriliyordum falan Yüksek sanci cikti hep serum igne ilac tedavisi ile 39a kadar zor gittim
eceyesilot_63 Asim_Mehmet kasılma oluyormuş genelde öyle olunca bende buradan öğrendim bebek toplanıyor zannediyordum ama kasılmaymış canım o
Asim_Mehmet Mervedez159 nat ye bağlamadılar erken diye, gaz sıkışması, üşütme vs gibi durumlardan da olabilir dediler. Alttan muayene istedi ona da güvenmediğim için yaptırmadım. kendi doktorum hiç alttan muayene etmemişti
Mervedez159 Asim_Mehmet 25. Haftada alttan muayenemi edilir iyiki yaptırmamısın iyi koru bısey yoksa gecmıs olsun cnm