mrb arkadaslar bende dogurdum sonunda bitti.
Aslinda daha yarin olcakti ama erken gelmek istedi bizim oglan😊
Pazar günü nisanim geldi arkadaslar hastaneye gittik acilma yok sanci yok ama yatis verelim sezeryan olacagi icin dediler bizde ev yakin oldugun icin bişey olursa geliriz dedik. O gün ve gecesinde ara ara nisan gelmeye devam etti. Ertesi gün ablamla biraz temizlik yapalim dedik bu arada karnim cok kasilmaya basladi ara ara pembe akinti geliyodu bizde bi gidelim dedik. Doktor acilma baslamis acik sezeryana almaliyiz dedi. Tok oldugum icin genel yapamam spinal icin bi kan degerim yüksek cikmis normal yapamazsin rahim yırtılır sende bebekte ölürsün dedi😥 Bu arada kese patladi suyum da bosaldi işte o zaman ölecegimizi düsündüm gercekten. Doktor riskleri söyledi yediklerin akcigerine kacabilir dedi bu arada tekrar kan aldilar ameliyathaneye dogru aglayarak yol aldim sedyede ameliyathane kapisinda doktor karsiladi kan degerin düsmüs spinal yapicaz dedi iste o an bir oh cektim icimden. Ben cikmadan doktor odaya gelmis cok zor kurtardik rahim cok incelmis her an yirtilabilirmis demis. Mecburi sezeryan olacak arkadaslara tavsiyem kesinlikle hicbir ayrintiyi atlamasinlar benim hatam ilk gittigimde yatisi istememden kaynakli 😔Cok şükür ikimizde iyiyiz. Rabbim herkesi bi nefeste kurtarsin . Saglicakla kalin