Benimdunyam_ Arkadaşlar gece 2de uykumdan uyandıran el ayak yanması yaşadım bugün. Sabaha kadar da uyumak mümkün olmadı. Normalde İstanbul’dayım ama 10 gün önce memlekete geldik. Bulunduğum ilçede ultrason vs yok. Endişenlenmem gerekiyor mu? 18 haftalığız hiç kilo almadım. Şeker vs diyeceğim ama kilom da yok.
Tgb_123 Benimdunyam_ yani uykumdan uyandıracak gibi değil ama uykuya dalarken beni zorlayan oluyo soguk soguk suya sokuyorum bi vakit iyi geliyo o ara dalmış oluyorum bide bunalrın olması normal vücuttan pis kan var havalar aşırı sıcak doğal olarak vücüt tepkime yapıyo korkmayın
Minefff Benimdunyam_ ben bazen çorap ıslatıp giyip yatıyorum o rahatlstıyo annemler kıxıyo tabi çocuk gazlı olur diye 😂
eftelya_ser Benimdunyam_ benim de 32. Haftamda olmuştu hatta daha sonra kaşıntı da oldu yediklerime dikkat ettim baharatlı yemedim gece geç saatte bir şey yemedim tuzu kestim hala yemiyorum şekeri de kesince kendiliğinden geçti ama 10 gün falan sürmüştü
minigiminannesi03 Benimdunyam_ canim benimde senin gibi sorunum vardı hatta 3 gün alt tarafım çıkıyor sandim ayaklarımı sürekli yikiyordum ediyordum üşümüş sıcağı gördükçe ağrım hafifledi dikkat et derim ayaklarını üşütme derim ağrısı daha kötü oluyor 9 haftaligim ben bu arada
Benimdunyam_ Tgb_123 Bebişe bir şey mi oldu acaba diye korktum😕 dün çok sıcaktı dediğiniz gibi inş geçicidir🌸
Tgb_123 Minefff her çocuk mutlaka gazlı olur zaten ama bu yanma çok zor sizi çok iyi anlıyorum çabucak zaman geçişinde kavuşalım yavrularımıza 🥰
Benimdunyam_ Minefff Sivas ayazında balkonda durdum tüm gece. Benim için artık çok sanırım😂 çorap fikri iyiymiş🙈🌸
Benimdunyam_ minigiminannesi03 öyle bir ateş bastı ki soğuk pet şişeleri avuç içlerimde tutarak balkonda oturdum sabaha kadar🫣🙄 menepoza girsem bir de düşünemiyorum😬 tek olmadığımı bilmek rahatlattı en azından🤗
Minefff Benimdunyam_ son çare 😂 tabi çoraptan bilr sanki ateş fışkırıyomuş hissi oluyo ama arada ayaklarını sallayınca soğuyo tekrar 😂
minigiminannesi03 Benimdunyam_ bildiğin buz gibi suyla yikaniyordum bana mısın demezdi oysa da çok üşüyen biriyimdir hatta eşim buzdolabı gibisin diye dalga geçerdi şimdi ateş gibi alev çıkıyor vücudumdan
Zozan-21 Bende bir şişede buz yapıp akşam ayaklarımın altına koyup öyle uyuyabiliyordum , ayaklarını yukarı kaldır bide kan akışı tam sağlayamadığı İçin de oluyormuş , benimde şeker yoktu baktırdık
[silindi] Benimdunyam_ bana da ilk trimester da cok oluyodu google da sirkeli suyun iyi geldigini okudum legene sicak su sirke yaptim iyi geldi baya deneyin bir isterseniz